Лише вісім днів дали українцям, які хочуть змінити місце голосування до президентських виборів. 15 квітня - останній день коли це можна було зробити. За законом, ті хто проходив цю процедуру у першому турі повинні були повторити її і перед другим. Для тимчасової зміни місця голосування необхідно було звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою, де перебуватиме виборець у день голосування.

15 квітня - останній день, коли можна змінити місце голосування до президентських виборів 2019. Тому у відділі Рівне нського державного реєстру виборців - ажіотаж. Люди кажуть, черги тут з самого ранку.

Я працюю в Рівному і мені аби не їздити в село то тут вирішила. Стою тут майже годину, ну такі немаленькі.

А от у районному відділі державного реєстру виборців черг — немає. О 10 ранку тут було лише дві людини.

Дивіться ще: другий тур президентських виборів: протестне голосування, шоу, наміри та відповідальність (ВІДЕО)

Начальник відділу ДРВ Рівне нського району зазначає, що в останній день змінити місце голосування прийшли переважно члени ДВК.

Черг великих немає. в нас як правило черга це 2-3 людини ну іноді піковий такий період - це може бути до 5 людей. Зараз, останній день дуже великі наплив буде членів ДВК, вже їх нещодавно створили. Відповідно велика кількість членів двк проживають в одному місці, а будуть працювати на виборчих дільницях в інших.На

Рівне нщині ж загалом понад 3000 виборців змінили місце голосування. Мотивація у кожного різна - це відрядження, зміна місця проживання. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber