2019 обіцяє бути насиченим свіжими дизайнерськими ідеями і хочемо розповісти, який дизайн інтер'єру 2019 вам варто вибрати, якщо ви плануєте ремонт у своїй оселі.

1. Стиль арт-деко

Ніхто не думав, що цей стиль повернеться, але він знову стає популярним. Скандинавський стиль відходить на другий план, в той час як шик, яскраві кольори і низькіі меблі входять в тренди.

2. Килими та текстиль

Килими знову входять в моду! Ні, ми не про прямокутні килими з візерунком з 90-х. Зверніть увагу на килими незвичайної форми і абстрактним візерунком. Особливо добре вони будуть виглядати на контрастному покритті як невеликий острівець.

Якщо говорити про текстиль, то активно використовуватиметься для оббивки меблів оксамит і велюр блакитного і зеленого кольору. Зверніть увагу, що таку оббивку слід застосовувати в помірній кількості, не для всіх меблів, а тільки для крісел, наприклад.

3. Домашні квіти та рослини

Озеленення квартири так само залишиться трендом майбутнього будинку. Фітостіни, великі акваріуми, міні-оранжереї - все це невід'ємні атрибути еко-дизайну, які доповнять інтер'єр в 2019 році.

Ще один популярний еко-матеріал цього року - дерево. Використовуйте його для столів, книжкових або кухонних полиць, можна навіть оформити деревом всю стіну в якості акценту.

4. Метали

В тренді натуральне золото, латунь і почорнілі метали, тому що вони відмінно гармонують з модними відтінками 2019 року. Тому обов'язково використовуйте ці метали при виборі аксесуарів, світильників і навіть кранів у ванну кімнату.

5. Вигнуті меблі

"Прямі" меблі, які використовувалися останні кілька років уже трохи набридли. Тому в прийдешньому році в моду входить вигнуті меблі (вперше з 60-х років, до речі)

6. Дизайн інтер'єру в стилі хіпі

Для тих хто втомився від мінімалізму - романтика 70-х знову в моді! Для його створення потрібні яскраві фарби, використання предметів незвичайної форми, а також декору з індійським колоритом.

7. Інстаграмність

Соціальні мережі вже міцно увійшли в наше життя і люди одержимі бажанням робити красиві фотографії, в тому числі, і в своєму будинку. Тому в 2019 році актуально створювати інтер'єр будинку таким чином, щоб кожен куточок будинку був стильним місцем для Селфі і фото для Інстаграм. Акцентні стіни, репліки дорогих світильників і все, що робить кадр інстаграмним актуально в новому році.

8. Акцент на стелю

Ті хто хочуть виділитися в 2019 році переміщують акцент зі стін на стелю. Тоді ви зумієте створити по істині креативний дизайн, в хід підуть геометричні візерунки, контрастні шпалери або пофарбовані конструкції.

 5 жахливих помилок у ремонті ванної кімнати, яких можна уникнути

Контрастна стіна в інтер'єрі: правила оформлення