Ванна кімната - важлива частина нашого будинку і життя. Адже саме з ванни ми починаємо свій день, тому дуже важливо, щоб наша ванна кімната виглядала стильно і приносила естетичне задоволення.

 Однак, дуже часто ми ігноруємо дизайн ванної кімнати і облаштовуємо її абияк. Тому варто знати, як правильно облаштувати свою ванну.

 
Розбіжність
Наприклад, розбіжність всієї сантехніки і змішувачів у ванній. Це одна з найпопулярніших помилок - коли раковина і сам змішувач з різних комплектів. Це дуже псує зовнішній вигляд ванни. Варто звернути увагу на збіг кольорів і текстур твоєї гарнітури. Найкраще вибирати змішувач і раковину з однієї колекції.
 
Нестиковка плитки
Дуже часто плитка на підлозі і на стінах відрізняється і за кольором, і за текстурою, і взагалі не поєднується. А ще й шви між стиками плитки взагалі не сходяться, що дуже псує вигляд ванної.

Невологостійкі світильники
Майже всі ванні кімнати наповнені невологостійкими світильниками, що робить санвузол небезпечним місцем. У вологому приміщенні наповненому невологостійкими світильниками банально може статися замикання і статися пожежа.

Закупівля сантехніки до вирівнювання стін
Цю помилку роблять більшість. Всі меблі для ванної кімнати замовляють ще до того, як вирішують всі ремонтні роботи. Але проблема в тому, що штукатурка додає до трьох см кожній стіні, а значить всі меблі можуть просто не поміститися у ванній кімнаті. І доведеться все міняти.

Розміщувати всю сантехніку далеко від каналізаційного стояка
Ця проблема дуже важлива і стосується вона не просто інтер'єру, але безпеки і функціоналу санвузла. Справа в тому, що неправильне розміщення всієї сантехніки може привести до того, що вода буде залишатися в самій кімнаті, а це призведе і до розвитку цвілі, і вогкості, і затоплення своєї квартири і сусідської.