Часто ми вагаємось поміж красою та практичністю. І не лише в одязі, а й у ремонті. Особливо, якщо мова про стелю. Дизайнери пропонують чимало варіантів її оздоблення. Та вже не одне десятиліття натяжні стелі доводять – можуть бути практичними, красивими та, головне, сучасними. Отож, про те, на що звертати увагу при їх виборі й поговоримо сьогодні.

Перш за все, якщо ви досі вагаєтесь, варто чи ні обрати саме натяжну стелю зважте: їх дизайн, різноманіття кольорів та фактур буде доречним у будь-якому інтер’єрі, а надійність та практичність конструкції дозволить не оновлювати ремонт довгі роки.

По-друге, принципи як вибрати натяжну стелю досить прості. Для початку визначтесь, яке саме покриття вам потрібне: ПВХ-плівка чи тканинне безшовне полотно. Тут усе просто. Якщо вам потрібне водонепроникне полотно, яке легко очистити від, наприклад, вологи чи бруду, обирайте плівку. Для кімнат, де ймовірність забруднення значно менше, краще підійдуть тканинні стелі. Але цим варіанти для вибору не обмежуються.

Наприклад, можна обрати глянцеву чи матову натяжну стелю. Глянцева натяжна стеля допоможе візуально розширяють кімнатний простір, особливо якщо мова йде про невеликі приміщення з низькою стелею. Матова натяжна стеля навпаки створить атмосферу затишку та спокою, тож ідеально пасуватиме спальні. Візуально збільшувати або зменшувати простір також дозволять кольори та малюнки на стелі. Таким чином ви стилізуєте ваш власний простір, аби при кожному погляді стеля викликала лише позитивні емоції.

Окрім того варто відзначити ще й сатинові стелі – цей матеріал нагадує тканину, але простіший за неї у догляді. Виглядає стильно, дорого та розкішно, адже може змінювати свій відтінок залежно від освітлення. До того ж саме сатин – хороший матеріал для нанесення фотодруку, що зробить ваш інтер’єр насправді особливим.

Іще один вид плівки – це декорована з імітацією під золото, камінь або текстуровані полотна.

Тканина для натяжних стель – це своєрідний «універсальний солдат». Адже його міцність значно вище, аніж у плівкових поверхонь. До того ж таке полотно не боїться температурних перепадів.

При виборі зважте також і на особливості догляду. Наприклад, при неправильному прибиранні на глянцевій стелі залишаться розводи. Тканинна ж стеля є найвибагливішою і не підлягає вологому прибиранню. Проте, якщо дотримуватися усіх рекомендацій майстрів, догляд та прибирання стелі складним не видаватиметься.

Яку б натяжну стелю ви не обрали, чимало залежить саме від майстерності її монтажу. Тому тут варто обирати лише професіоналів. Компанія «MELAGRANA» точно знає, як робити натяжні стелі під ключ. Увесь час тут працюють за принципами: якість, швидкість, відповідальність та сучасні технології. Їх каталог натяжних стель вражає різноманіттям, а ціна за квадратний метр вас приємно здивує. Враховуючи це, для майстрів «MELAGRANA» немає неможливого у втіленні дизайнерських задумів. Якщо ж ви вагаєтесь між кількома варіантами, спеціалісти компанії порадять кольорове, матеріальне та дизайнерське рішення, яке найкраще підійде саме вашій оселі. А ще безкоштовно запропонують вирішення саме ваших задач – від найпростішого до преміум-класу. Варто згадати, що «MELAGRANA» працює з широкоформатними полотнами до 5.6 метрів в ширину та більше 100 метрів в довжину. Це дозволяє виконувати 98 відсотків планувань. Саме тому можна не боятися, що на вашій натяжній стелі будуть помітні шви. Та й у якості матеріалів ви зможете переконатися самостійно: при потребі вам нададуть сертифікати відповідності на полотна китайського, бельгійського та німецького виробництва, витягти з санепідемстанції. А для більшої упевненості на кожне полотно вам випишуть гарантійний талон.

Окрім того тут пропонують широкий спектр супутніх послуг. А саме:

- ремонт натяжної стелі;
- злив води з натяжної стелі;
- супутні електромонтажні роботи;
- монтаж вентиляційних решіток та пожежних датчиків.

За роки роботи, компанія працює на ринку з 2014 року, до переваг «MELAGRANA» можна віднести ще й відгуки клієнтів, які тут не приховують:

Для довідки:
«MELAGRANA»
(097) 96-20-751
http://melagrana.com.ua/