Гарна ідея - прикрасити свій робочий простір, використовуючи цю серію кольорів. Якщо випадково ви віддаєте перевагу чорному кольору - забудьте про це, монохромні тони створюють нудьгу. Помаранчевий, жовтий, синій або зелений стануть вашими союзниками, щоб поліпшити ваші творчі здібності в процесі роботи.

Білий

Це є ключем до створення спокійної і безтурботної обстановки, тому чиста стерильна основа в робочому просторі буде мати життєво важливе значення для поліпшення концентрації. Білий колір передає спокій і дає відчуття простору і порядку, що необхідно для кращого виконання роботи.

Жовтий

Щоб підвищити ясність мислення, ви повинні додати штрихи жовтого кольору до вашого робочого простору. Це також допомагає створювати більш оптимістичну і веселу обстановку, тому робота буде більш приємною. Будучи живим кольором, жовтий повинен використовуватися в малих дозах, щоб ви не втрачали концентрацію, але він обов'язково повинен бути присутнім.

Небесно-блакитний

Цей відтінок синього допомагає поліпшити обсяг пам'яті, створює спокійну обстановку та ідеально підходить для звільнення уяви. Все це робить його ідеальним кольором для тих моментів роботи, які вимагають великої креативності.

Рожевий

Простір в світлих тонах, таких як ніжна перлова троянда, створюється для надихаючих умов. Цей колір допомагає розвивати пізнавальні здібності і стимулює творчість. Відтінки рожевого кольору в поєднанні з білим створюють ідеальний простір для тих, кому потрібний спокій і зосередженість на робочому місці.

Синій

Синій в будь-якому з його відтінків - це колір, який обов'язково повинен бути присутнім у всіх робочих просторах. Цей колір бореться зі стресом, тому важливо зберігати спокій і порядок під час роботи. Він приносить стабільність та ідеально підходить для створення середовища, що сприяє концентрації. Найкраще застосовувати його в найбільш актуальних деталях, таких як фон стіни.

Зелений

Все, що пов'язано з природою, є синонімом спокою і безтурботності. Отже, додавання зеленого в робочий куточок зробить його більш бажаним місцем. Є багато способів сприяти цьому, але одним з найпоширеніших є додавання великого листа срібла. Ви не тільки отримаєте вигоду з концентрації тандему, яку приносить сріблястий відтінок, але обидва тони також очищають навколишнє середовище і допомагають тримати ваш розум в «чистоті».

Помаранчевий

Наявність на робочому столі чогось оранжевого дає майже такий же ефект, як і кава. Так, це допомагає залишатися активним, тому робота буде виконуватися краще. Це заохочує креативність, а також здатність фокусуватися на одній діяльності. 

8 головних помилок в дизайні маленької кімнати

10 правил для вхідних дверей: як захистити будинок

Як залучити удачу і щастя або 8 помилок фен-шуй для будинку