Їсти хочеться завжди, але під час теплих пір року потрібно бути максимально обережним аби не захворіти інфекційними захворюваннями, які, насправді, очікують нас у зовсім звичайних продуктах, які щодня на нашому столі.

1. М'ясо

Те, що його потрібно купувати з максимальною обережність (особливо якщо купуєте на ринку) - факт. Але гастроентерологи радять відмовитись від вживання м'ясних продуктів у спеку понад 30 градусів оскільки при такій температурі, страви, які приготовані з м'яса, псуються вже через 1,5 години після приготування.

2. Риба

Якщо ви хвилюєтесь за здоров'я дитини - обмежте вживання копченої, в'яленої або ж сушеної риби. В рибі найшвидше розмножуються бактерії.

3. Молочні продукти

Насправді, вони не шкідливі - однак купувати варто у магазинах, де дотримуються строків зберігання а також потрібних умов.

4. Яйця

Корисний продукт, але під час спеки може стати збудником сальмонельозу. Якщо ви не хочете переставати вживати яйця - мийте їх перед розбиванням шкаралупи а також варіть їх накруто.

5. Фастфуд

Загалом, його вживання варто обмежити. Але спека сприяє швидкому псуванню а, зважаючи на підвищений вміст холестерину, подібна їжа - не найкращий варіант для перекусу.

Читайте також: Сезон чорниці: чим корисна ягода для дітей і коли її вводити в раціон?

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber