Вночі, 28 грудня, у 7 гуртожитку РДГУ сталася пожежа. На щастя потерпілих немає, рятувальники евакуювали 15-ть студентів, які проживали у блоці де зайнялося. Вогонь вщент знищив усі предмети побуту, зараз на місці події прибирають та ведуть ремонтні роботи. Більше про пожежу дізнавалися наші журналісти.

Близько 4 ранку у гуртожитку одного рівненського вишу сталася пожежа. Студенти, які проживали у кімнаті де виникло загоряння розповідають, прокинулися від диму, який йшов із розетки. Кажуть, спочатку пробували погасити вогонь самотужки, однак полум'я ставало все більше. Тоді ж, звернулися до коменданта і почали будили усіх студентів гуртожитку.

На місце події прибуло 6 бригад рятувальників.

Студенти розповідають, вибігали з палаючого гуртожитку не задумуючись про особисті речі. Дехто був в домашніх халатах і тапочках.

О 5 годині ранку рятувальники ліквідували пожежу. Директор студмістечка припускає, пожежа могла статися через те, що ймовірно у розетках було багато приладів. Та додає, електромережу щороку перевірять, а отже те, що вона могла бути старою чи несправною відхиляє.

Зараз у гуртожитку проводять ремонтні роботи. А де будуть жити студенти, у яких згоріла кімната, та причини пожежі встановлюють профільні служби.  

АВТОР: Дарина Гапонюк та Юрій Кобів

Читайте ще: 

Нардепів та "Рівне азот" внесли до санкційних списків РФ [ПЕРЕЛІК]

У Рівному матір відмовилася від своєї дитини