Народні депутати від Рівненщини, а також хімічний гігант потрапили у санкційний список Російської Федерації, затверджений 25 грудня.

Рівне нчани потрапили до санкційного списку. Відповідна постанова за підписом прем’єр-міністра Дмитра Медведєва опублікована 25 грудня на офіційному сайті російського уряду. Документом внесено зміни до постанови «Про заходи щодо реалізації указу президента РФ від 22 жовтня 2018 р. № 592».

Зокрема, у переліку ті, хто народився на Рівне нщині . Це народні депутати Оксана Білозір, Андрій Лозовий, Сергій Пашинський, Віктор Романюк, Віталій Корчик, генерал-полковник Збройних сил України, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василь Бурба, український військовик, генерал-лейтенант, перший заступник Голови — начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Павло Демчина, генральний прокурор Юрій Луценко, та народний депутат, який колись балотувався від нашої області, Олександр Абдулін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада розгляне припинення дії Договору про дружбу з Росією

А також нардепи від Рівне нщини - Олександр Дехтярчук, Сергій Євтушок, Василь Яніцький, Юрій Вознюк, Олег Осуховський та Вадим Сидорчук.

Окрім того до списку потрапило підприємство ПАТ "Рівне азот".

Усього, згідно з документом, спеціальні економічні заходи запроваджуються щодо 567 фізичних та 75 юридичних осіб.