Як і все на світі, анальний і оральний секс хороший в міру. До вашої уваги плюси та мінуси іншого сексу.

Плюси анального сексу.

Перше. Свіжість і різноманітність в сексі потрібні для того, щоб жодному з пари не хотілося пошукати різноманітності на стороні, щоб кожен мав право на втілення в життя сексуальних фантазій.

Друге. Якщо анальний секс не викликає у вас ніякого дискомфорту, болю, або неприємних відчуттів, він вкрай корисний вам в якості профілактики геморою, застійних явищ в органах малого таза та, перепрошую, запорів.

Третій - науково підтверджений. Все, що потрапляє ззовні в пряму кишку, всмоктується в її стінки моментально, і так само негайно розноситься по організму - жарознижуючі свічки тому приклад.Так ось еякулят, що володіє унікальними омолоджують і імуномодулюючими властивостями, всмоктується цими стінами точно так само ефективно. Прямо молодильне яблучко, а не анальний секс.

Четверте.Анальний секс - відмінна альтернатива традиційному під час критичних днів;

П'яте.Не призводить до вагітності (якщо сперма не потрапляє на статеві органи жінки).

Мінуси анального сексу.

- при неправильній підготовці анального проникнення може привести до утворення тріщин в анальному проході, геморою або випадання прямої кишки;

- не захищає від захворювань, що передаються статевим шляхом;

- занадто часте використання анальних пестощів загрожує розтягненням сфінктера і проблемами з дефекацією.



pic

Плюси орального сексу

1. Цинк зміцнює зубну емаль, а інші мінерали сприятливим чином впливають на стан ясен. Радійте, чоловіки! Дослідники стверджують, що мінет хоча б двічі на тиждень знизить ймовірність захворювання карієсом майже вдвічі. І жінки - теж радійте: хіба ви любите стоматологів?

2. Так званий, гормон простагладіна, що міститься в чоловічій спермі стимулює вироблення в жіночому організмі естрогену, що позитивно впливає на її стан волосся і шкіри.

3. Під час орального сексу спалюються калорії.

4. Окситоцин - гормон, який надає розслабляючу дію, також міститься в спермі.

5. Що містяться в чоловічому нектарі ліпіди та амінокислоти покращують стан організму при захворюваннях шлунка.

Мінуси орального сексу

1. Рак гортані. Або, так званий, вірус HPV. Захворювання найчастіше розвивається у людей похилого віку, а також у осіб, небайдужих до паління і вживання алкогольних напоїв. Однак останнім часом ця тенденція трохи змінилася, і в групу ризику стали потрапляти молоді люди з невстановлених до кінця причин. В якості одного з пояснень цьому вчені бачать регулярні заняття оральним сексом. Крім того, в 2004 році дослідниками були отримані результати, що вказують на те, що це дійсно так.

2. Імовірність гонореї і сліпоти. П'ята частина пацієнтів, які взяли участь в експерименті, захворіли на гонорею внаслідок орального контакту. Захворювання позначається на стані очей, а при відсутності своєчасного лікування бактерії можуть проникати крізь рогову оболонку і викликати повну втрату зору.

3. Генітальні бородавки. Можуть з'являтися в зоні статевих органів, а причина їх появи - оральні гри. Слід зауважити, що такі бородавки можуть стати причиною різних новоутворень і привести до раку яєчників або матки.

Як ми бачимо, перераховані недоліки іншого сексу припускають лише наявність ймовірності виникнення проблем зі здоров'ям. Любіть секс у всіх його проявах!