Ніжне, тоненьке, невагоме або ж відразу густе та міцне. Дитячі шевелюри бувають різними. І кожній варто приділити увагу аби зберегти красивою та здоровою на всі роки. Що варто робити батькам із "лев'ячими гривами" діток - читайте далі.

Аби дитяче волосся було міцним та здоровим варто починати доглядати за ним ще з віку немовляти. Велику роль відіграє спадковість, проте правильний догляд таки вартує не меншого.



pic Волосся на голові дитинки варто залишати коротким, адже сама волосина тоненька та ламка, тому під час розчісування вони можуть плутатися, ламатися та випадати. Для хлопчаків це не біда, а от для маленьких красунь - проблема. Довге волосся мрія чи не усіх дівчаток.

Якщо ж коса Рапунцель вам до смаку - то варто подумати і над доглядом за нею. Заплітаючи коси чи хвостики не використовуйте тугі резинки та зажими. Вони можуть травмувати волосся.



pic Зверніть увагу на вибір гребінця для волосся. Зубці повинні бути в міру м'які та широкі. Митти їх необхідно милом або дитячим шампунем.



pic

Догляд за дитячим волоссям справа не з легких, особливо коли воно вогке. Не травмуйте мокре волосся! Дочекайтеся поки воно повністю підсохне, а вже тоді варто робити зачіски.