Як обрати літній одяг для офісу таким чином, щоб не було спекотно, і заодно, щоб виглядати стильно, не порушуючи при цьому всі необхідні елементи ділового стилю? Вихід з даної ситуації – жіночі літні офісні сукні, які дуже легкі, мають стильний вигляд та не порушують діловитість стилю.

Сукні офісного типу являють собою: довгий рукав або рукав три чверті, довжину від коліна і нижче, закритий комірець, і символічно невеликий виріз, мінімалізм в оздобі.

Офісні сукні для жінок в спекотну пору року неодмінно повинні бути виконані з натуральних тканин - бавовна, льон, віскоза, шовк і т. д. Тоді вони не будуть парити, навіть при тому, що більша частина тіла буде закрита, як цього вимагає кодекс ділового одягу.



pic

Крім того, влітку намагайтеся підбирати сукні світлих тонів:

Вишуканий, і в той же час строгий вигляд має біла офісна сукня - для літа вона ідеальна. Але врахуйте, що в поєднанні з білим одягом бліда шкіра виглядає ще блідішою, тому носіть сукню такого кольору тільки якщо ви добре засмагли або тон вашої шкіри смаглявий від природи.

Відмінним варіантом буде світло-сіра літня офісна сукня. Тим не менш, багато жінок знаходять сірий колір нуднуватим. Ви зможете уникнути цього, якщо зумієте обрати сукню не повністю однотонною, а, скажімо, в поєднанні з рожевим, бежевим або білим - ці кольори зможуть "оживити" нудний і строгий сірий.



pic

Сукні бежевого кольору теж ідеально підходять для офісного одягу в літній час. Тим не менш, бежевий - це підступний колір, так як він дає ефект "другої шкіри". Тому при виборі такої сукні обов'язково звертайте увагу на його відтінок, чим більше відрізняється від відтінку вашої шкіри, тим краще.



pic

Сукні типу футляр. Саме сукня-футляр зробить навіть звичайну жінку бездоганною. А дівчат з невеликим ростом сукня-футляр зробить візуально вищими і додасть гармонії в їхній образ.

Джерело: modney.pp.ua