Загадковий погляд, чуттєві вуста, прекрасні обриси обличчя, невловимий аромат із ноток впевненості, елегантності й чарівності, який лине від шарфа, накинутого на ніжну жіночу шию – все це створює в нашій уяві (*образ жінки-мрії*).

А, справді, що потрібно для того, щоб відчувати себе такою жінкою. А ось і рецепт – поєднання внутрішньої впевненості й жіночого шарму з стильними елегантними аксесуарами й одягом, які гармонійно відображають ваш внутрішній стан. З давніх-давен жінки використовували для самовираження сукні й капелюшки, які не лише підкреслювали найпривабливіші риси зовнішності, а й приховували те, чим особливо не хотіли вихвалятися леді.

pic

Нічого не змінилось й у наш час, тільки на зміну розміреному способу існування прийшов божевільний темп життя. Кожна із нас цінує свій час, і витрачати дорогоцінні години на недолугі салони або некомпетентних продавців просто не логічно. Потрібно відразу звертатись до професіоналів. Обравши салон «Надя», ви зробите правильний вибір. 600 найменувань головних уборів і аксесуарів різних розмірів і забарвлень, в молодіжному і класичному стилі, на будь-який сезон і погоду – весь цей асортимент магазину задовільнить забаганки найвибагливіших модниць.

pic

Крім того, салон «Надя» постійно поповнюється новими товарами, і не лише капелюшками й шарфами, а й стильним і красивим одягом та взуттям.

pic

Звісно, магазинів одягу багато, але ось 5 основних причин обрати салон «Надя»:

1. Ви отримаєте речі справді високої якості з натуральних матеріалів за привабливою ціною різних торгових марок (Польщі (Willi, Kamea, Pawonex), Чехії (Fezko, Tonak), України (Atrix, фабрика головних уборів м.Хуст, м.Київ).

pic

2. Звернетесь до професіоналів (адже фахівці салону «Надя» допомагають жінкам створювати оригінальні образи вже більше 15 років)

pic

3. Якщо ваш час обмежений, то прекрасним варіантом для вам буде здійснити покупку в інтернет-магазині krasota-ua.com (онлайн-варіант салону «Надя»). Інтернет-магазин зручний для користування. Саме тут ви не загубитесь серед незрозумілих вкладок і каталогів. Простота дизайну і зручність для користувача – основні характеристики цього інтернет-магазину.

pic

4. Будете впевнені, що крокуєте в ногу з модними тенденціями. Адже колекція салону «Надя» регулярно оновлюється останніми новинками модної сфери.

5. Індивідуальне пошиття капелюшків із каталогу. Якщо вам сподобався капелюшок у фільмі, або ж у вашій уяві постав ще один шедевр, то ви з впевненістю можете звернутись до професіоналів цього салону. Адже це один із небагатьох магазинів, що безпосередньо працює з кращими виробниками капелюхів в Україні, які за вашими розмірами створять капелюшок спеціально для вас.

До речі, у четвер 29 жовтня салон «Надя», що знаходиться на вул. Cоборній, 1а, святкує 15-річчя, тому на гостей салону чекають хороші акції, виступи стилістів, фотосесія в образах, лотерея, майстер-клас по зав’язуванню шарфів та хусточок, лотерея у кінці дня для покупців, цукерки, печиво і море позитиву!