Укрпошта презентувала нову марку, що продовжує серію «Русскій воєнний корабль». Основна тематика - невдалий морський бій для ворожого флоту. Як потоплені ворожі судна вдалося зібрати в одному поштовому блоці - дивіться далі у сюжеті.

У Рівному презентували новий поштовий блок марок, присвячений потопленню російських кораблів у Чорному морі. Цей випуск - це третя серія марок "Русскійвоєнний корабль іді" та "Русскій корабль всьо". Він символізує очищення нашого моря від ворожих кораблів.

Символічно, що цей випуск назвали «Русскій воєнний флот – до дна». Окрім самої марки, випустили також художні конверти та картки. Вартість одного блоку 120 гривень. Усього таких наборів 156. На Рівненщині отримали 2000 нових марок.

Тираж нової марки складає 1 мільйон примірників. До слова, марки перших двох серій "Рускій воєнний корабль іді" та "Рускій корабль всьо" мають великий попит в Україні та закордоном. Тепер основна мета Укрпошти, аби наші військові, якнайшвидше потопили сторожовий корабель «Адмірал Макаров», який розмістили в центрі нової марки.

Читайте також: В 21 боронив Україну: У Рівному відкрили меморіальну дошку молодому захиснику (ВІДЕО)