Smart-ваги обов’язково стануть у пригоді людям, що слідкують за своїм здоров’ям, займаються фітнесом і бажають тримати під контролем важливі показники організму. Плануєте придбати підлоговий варіант з потрібними опціями? Пропонуємо вашій увазі огляд трьох моделей Xiaomi, що мають попит на українському ринку.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Ці сучасні розумні ваги від китайського бренду Xiaomi синхронізуються зі смартфоном через Bluetooth 5.0 і характеризуються низьким енергоспоживанням. Пристрій здатен вимірювати відсоток жирової тканини, води, м’язової та кісткової маси, розраховувати ІМТ та ідеальну вагу. Девайс розпізнає до 16 користувачів, а також пропонує функцію гостьового режиму. Максимальна вага, за якою здійснюються вимірювання, — 150 кг.

Ціна моделі варіюється в діапазоні від 899 до 1444 грн.

Xiaomi Mi Smart Scale 2

Ці елегантні ваги стануть не тільки вірним помічником під час схуднення, але і мінімалістичною прикрасою до інтер’єру. Як і в попередній моделі, в Smart Scale 2 передбачені функції синхронізації зі смартфоном і запам’ятовування показників 16 осіб. Девайс оснащений прихованим LED-дисплеєм, що чітко продемонструє потрібну інформацію. Нижній поріг вимірювання — 100 г, ціна поділки — 50 г, завдяки чому ваги, згідно з заявами представників бренду, «здатні визначити навіть випиту склянку рідини». Результати, прогрес і статистика зберігаються у фірмовому застосунку Mi Fit.

Вартість — від 595 до 1090 грн.

Xiaomi Yunmai 3 Smart Scale

Зручні та прості у використанні підлогові електронні ваги. Як і всі попередні варіанти, модель підтримує функцію автоматичного ввімкнення і вимкнення, синхронізується з мобільним гаджетом і надає можливість налаштування 16 профілів. Ваги здатні вимірювати зріст, масу кісткової та м'язової тканини, рівень вісцерального жиру і базального метаболізму та навіть вік користувача. Додаткова перевага — наявність акумулятора місткістю 600 мА·год.

Українські онлайн-ритейлери пропонують модель за ціною від 1389 до 1679 грн.

Примітка: у статті використані дані ek.ua, актуальні станом на березень 2024 року.