"Він якраз зняв бронік, сів біля бліндажа почитати Біблію"...

21-річний Назар Крохмаль з 80-ї роти снайперів загинув у результаті обстрілу терористами позицій сил АТО 6 листопада.

“Перший загиблий в роті снайперів. Після обстрілу. Всього лише 21 рік. Я не хочу, щоб цей хлопчина загубився в статистиці. Я хочу, щоб ви запам’ятали це відкрите, ще дитяче обличчя. Коли прилетіла міна, він якраз зняв бронік, сів біля бліндажа почитати Біблію", - повідомила на своїй сторінці на своїй сторінці в Facebook активістка Ука Дідич.

Прощання з Героєм відбулося в селі Михайлівка Радивилівського району.

З початку українсько-російської війни в зоні АТО загинули шість військовослужбовців, які поховані на території Радивилівського району. Це Андрій Нечипорук (Рідків), Андрій Бєлкін, Ігор Черняк (Радивилів), Іван Сова (Зарічне), Іван Лемещук (Гайки-Ситенські) і ось тепер Назар Крохмаль (Михайлівка).



pic

Вічна пам’ять і слава героям. Їх подвиг в ім’я незалежності України наш народ не забуде ніколи.

Друзі Назара у соціальних мережах поширюють слова: «Кажуть, Бог забирає найкращих. Минають дні тяжкої скорботи і печалі, як Тебе немає з нами, як відлетів Ти у далі неземні, залишивши всім на згадку спогади та смуток. Не стирається рана в батьківських душах. Ти був для всіх опорою, порадником, добрим сином, найкращим другом. Весь час турбувався про близьких тобі людей, забував думати про себе. Пам’ять про Тебе — завжди з нами. Вічного Тобі життя у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі. Вічна пам’ять».