День комп’ютерника і програміста

Іменини святкують: Генадій, Купріян

 

Енергетика дня вкрай важка для людини. Можливі безпричинні тривоги, страхи, опасіння та сумні думки.

Краще провести день в тиші й самотності, якщо це буде можливо. Треба старатись контролювати свої емоції та почуття, і не проявляти гніву чи агресії, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт.

Для бізнесу цей день не вдалий. Нові справи починати не варто.

На цей місячний день у жодному разі не можна призначати не тільки весілля, але навіть і заручини.

Від алкоголю краще відмовитись, адже він буде підігрівати і так підігріту енергіями дня кров. З тієї ж причини краще відмовитись від вживання міцної кави, або суттєво обмежити її кількість.

Стрижка в цей день небажана, бо буде притягувати хвороби.

Від сексуальних відносин також краще утриматися.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні твоя дипломатичність допоможе вирішити багато питань. Варто сконцентруватися на одній важливій цілі і залишити всі інші. У другій половині дня уникай інтриг і пліток. Ти проти волі можеш стати учасником змови. Тримайся осторонь від усіх, і ти досягнеш гарних результатів.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці не варто звертати уваги на сімейні негаразди. Ревнощі партнера пов'язані з браком уваги. Стосунки з колегами будуть складними. Не варто критикувати недоліки інших. Тобі краще зайнятися вдосконаленням своїх професійних навичок і освоєнням нових знань.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня не ловіть ґав у громадських місцях. Цінні речі і документи краще класти окремо. Результат переговорів із партнерами залежатиме від рівня підготовки до зустрічі. У другій половині дня ти можеш зіткнутися з перешкодами в бюрократичних інстанціях. Краща стратегія - спокій і смиренність.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день буде ефективним для роботи з фінансами. Інвестиції в нові проекти принесуть швидкий прибуток. У другій половині дня ти опинишся в центрі конфлікту. Не варто нікого підтримувати, займи позицію спостерігача. Вечір найкраще провести у родинному колі, де завжди можна знайти підтримку.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – не варто намагатися прискорити рух уперед. Найбільшої ефективності від роботи можна досягти, якщо нею займатися в розміреному темпі і зі спокійним підходом до взаємин. Сприятливий день для кохання й близьких стосунків, однак не сприяє новим романтичним знайомствам.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – день сприятливий для влаштування на нову роботу або зміни сфери діяльності. Будь-які зміни принесуть удачу. У другій половині ти отримаєш ділову пропозицію від конкурентів. Пам'ятай, що твоя інтуїція ніколи не підводить. Самотні Діви сьогодні можуть зустріти своє доленосне кохання.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можливі складнощі у спілкуванні зі старшим поколінням. Не варто сперечатися, інакше зіпсуєш настрій. У другій половині дня  доведеться виконати складне доручення. Використовуй старі ділові зв'язки. Увечері можлива несподівана зустріч з чоловіком, який був твоїм шанувальником.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вдалий день для освоєння нової інформації та отримання знань. Спілкування з новими людьми дасть тобі важливу підказку. У другій половині дня на тебе чекає прибуток із додаткового джерела доходу. Увечері запроси кохану людину в цікаве романтичне місце.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці можливі складнощі по дорозі на роботу. Намагайся відразу попередити керівництво про запізнення. Не варто братися за кілька справ одночасно. Скористайтеся допомогою колеги, щоб впоратися з накопиченою роботою. Увечері варто приділити час завершенню важливих справ, інакше виникнуть проблеми.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на твоєму шляху зустрінеться дуже цікава особистість. Нічого не відбувається випадково - Доля посилає тобі підказки. У другій половині дня вдасться отримати прибуток завдяки рекомендації старого партнера. Не варто сприймати близько до серця критику колег.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня тобі доведеться зайнятися вирішенням бюрократичних питань. Відмовся від чужих порад, дій, ґрунтуючись на минулий досвід. У другій половині дня на тебе чекає складний діалог із керівником. Старі недоліки в роботі спливуть на поверхню. Щоб усе виправити, тобі доведеться витратити час і гроші.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – за кермо сьогодні сідати не варто, краще скористатися громадським транспортом. У другій половині дня ти отримаєш схвальне рішення з боку керівництва. Тобі варто замислитися над перспективою кар'єрного росту і зробити вірні кроки. Увечері, щоб зняти втому, відвідай сауну або басейн.

 

 

 

Дозвілля

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”  

„Два стволи”

„Однокласники” 2

 

 

 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”,

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”