Є люди, які дивують одним лише своїм існуванням, адже вони – не просто кіборги чи титани, вони – втілення усіх чеснот, якими має бути наділений воїн! Одним з таких Героїв є наш Володимир Климов, який міг би сидіти вдома та жалітися на свою долю. А натомість не просто живе, а стає прикладом незламності духу, чим надихає інших.

Після отриманих на війні поранень та травм, легендарний розвідник «06» (КЛИМ) не може більше воювати. Але служити своїй землі він не припиняв і на мить, просто тепер проходить службу у Рівненському обласному ТЦК СП.

А ще активно займається спортом. Ну, активно – це голосно сказано, адже здоров’я Воїна не дозволяє йому робити все навіть у пів сили. Однак, це не зупиняє КЛИМА. Він впевнено крокує до своєї мети – участі в Іграх Нескорених.

А поки він - двічі золотий медаліст у жимі штанги 60 кг на кількість за 1 хв та спринту веслування 100 м у ветеранському турнірі «Київ Незламний».

Не можемо оминути словами вдячності й тренера - Ігоря Головка, який впевнено веде нашого легендарного розвідника до Перемог.

Стаття за матеріалами Рівненського обласного ТЦК та СП