21 червня пройде День літнього сонцестояння - це дуже сильний день, коли пробуджується природна енергія. Як зміцнити свою енергетику і очиститися від негативу?

 

 Літнє сонцестояння - це найдовший день у році, день, коли починається астрономічне літо. У цей день сонце знаходиться на найвищій точці, завдяки чому світловий день буде дуже довгим. У цей день можна залучити удачу і змінити своє життя.

 

Зустріти цей день потрібно в гарному настрої, так як це прекрасний день, наповнений енергією позитиву. Очиститися і зарядитися правильною енергією вам допоможе вода: можете відправитися до природного джерела і скупатися, а можете просто вмитися. Вода здатна поглинути весь ваш негатив і поганий настрій. Це день сили, тому постарайтеся прожити його максимально правильно і продуктивно, зарядитися енергією і зрушити з мертвої точки.

Читайте також: Русальний тиждень після Трійці: що не можна робити жінкам і дівчатам

Що потрібно робити 21 червня 2019

Це прекрасний день, щоб завершити всі розпочаті справи, особливо ті, за які ви довгий час не хотіли братися, все вирішиться легко і швидко.

Позбавтеся від усього непотрібного, переберіть шафи і викиньте непотріб, наведіть порядок в пошті і телефоні, розберіться зі своїми думками, страхами і переживаннями.

Помрійте, складіть список планів і цілей на найближчий час, візуалізуйте це, відмінним рішенням стане карта бажань.

Постарайтеся в цей день бути ближче до природи, так ви зарядитесь найсильнішою енергією, яка додасть вам сил і впевненості.Якщо ви самотні, це прекрасний час, щоб знайти собі пару, тому не сидіть вдома.

Читайте також: Новосілля: прикмети для щастя в новому будинку 

Будьте щедрі і великодушні в цей день, не скупіться.

У День літнього сонцестояння категорично не можна хандрити і сумувати, інакше ви можете залучити низку невдач на довгих півроку.

Прекрасний час для медитацій, для того, щоб зрозуміти хто ви, навіщо ви тут, чи правильні цілі перед собою ставите. У цей день ви можете задати новий вектор свого життя, не пропустіть цей шанс.

Народні прикмети:

Набрана вранці вода вважалася цілющою, нею вмивалися, пили і готували їжу. Говорили, що вона здатна позбавити людину від різних недуг, подарувати молодість і довголіття

Роса в День сонцестояння віщувала багатий урожай. Ранкову росу збирали, переливали в судину і використовували як ліки, так як вона в цей день має цілющі властивості.Зоряне небо в ніч на свято віщувало щедрий урожай грибів на осінь.

Доброю прикметою вважалося в День літнього сонцестояння сходити в лазню і добре попаритися, особливо, якщо людину мучать якісь хвороби. Наші предки вірили, що віник виб'є всю хворість, а пара очистить думки і весь організм.

Люди, народжені в цей день справжні улюбленці долі, так як мають сильного захисника і покровителя - Сонце. Вони відрізняються міцним здоров'ям і мають щасливу долю.

Шлюби, укладені в День літнього сонцестояння вважалися щасливими, тому що в цей день дуже сильний позитивний вплив і енергія Сонця. Воно дає захист, оберігає від неприємностей і забезпечує успіх у важливих справах.

Якщо зустріти в цей день світанок, можна отримати оберіг від неприємностей, міцне здоров'я і сили на весь майбутній рік.

Щоб позбутися від усіх хвороб, потрібно до заходу сонця скупатися в річці або озері.

Наші предки вважали, що в найкоротшу ніч, яка слідує за найдовшим днем, не можна спати, так як це може викликати біду і неприємності. У цей час потрібно гадати і здійснювати різні ритуали на виконання бажань і залучення багатства.