Декілька років тому, коли тільки поширювалась мода на широкі штани, деякі стилісти вирішили позбавитися від скінні. Проте аматорки комфорту не дозволили обтислим джинсам перейти в антитренди та зробили з них нову тенденцію.

Їх ви можете знайти в Інтертоп — у каталозі магазина є трендові моделі відомих брендів, таких як Armani Exchange, Trendyol, DeFacto тощо.

Діловий стиль і скінні

Коли обтислі скінні повернули на модні подіуми, з ними додали нове правило. За ним вузькі штани мають поєднуватися переважно з вільним верхом. Тож ці джинси можна сміливо додавати у діловому стилі, комбінуючи їх з:

  • атласними сорочками;
  • блузами з широким рукавом;
  • подовженими жакетами.

Взувати до цього образу можна туфлі-човники, черевики чи навіть грубі чоботи. Лише для ділового стилю зупиніться на базових кольорах: чорний, сірий чи молочний.

Затишні й теплі образи

Оскільки скінні краще поєднувати з великими речами, можете взимку носити їх зі светрами та худі, що сягають мінімум початку стегон, максимум — їхньої середини. У цьому випадку надавайте перевагу щільним матеріалам, які тримають форму. Тонкі синтетичні кофти не створять потрібного ефекту.

Подовжені в’язані светри — це ще й варіант, як носити скінні жінкам plus size. Таке поєднання дозволить візуально витягнути фігуру та приховати зайві кілограми. Хоча дівчатам з пишними формами краще вибирати прямі джинси чи моми.

Зухвалі образи зі шкіряними куртками

Скінні досі гарно поєднуються в образах з косухами та авіаторами. Ці шкіряні куртки додають у верхній частині об’ємності, що робить ноги візуально стрункішими. Обирати можна чорні, сині та світлі джинси. Можете додати у свій образ ще зухвалості, якщо у джинсів будуть порізи, дірки та необроблений край тощо.

Під косуху можете одягнути або нейтральну футболку, або яскравий топ. Залежить від того, який акцент для вас зручніше. Вирівняйте об’ємність свого образу за допомогою масивних чоботів чи черевиків. А якщо шкіра вам не подобається, то спробуйте додати куртку з деніму.