Рівнянин Тарас Сень спільно з місцевими служителями влаштував крусейд, на якому зібралося сто тисяч людей. За 4 дні поїздки рівнянин проводив сімейні конференції, богослужіння, а також організував безкоштовні очні клініки для тисячі людей. Як усе відбувалось - дивіться у наступному сюжеті.

Масштабний крусейд, сімейні зустрічі, пастирські конференції та близько ста тисяч людей об'єднаних спільною молитвою. Місія «Христос є відповідь» здійснила поїздку в Ефіопію.

Упродовж 4 днів Тарас Сень спільно з місцевими служителями в місті Дюрамі проводили богослужіння.

Третина населення країни - мусульмани, через утиски яких можуть потерпати християни. Тож, серед першопричин місіонерів відвідати країну стала передача досвіду християнським служителям, щоб невіруючі люди почули про Христа.

Крім того, були організовані безкоштовні очні клініки для однієї тисячі людей в м. Дюрамі. З них 700 мусульман, яких на автобусах привезли з сусідніх міст. Для усіх лікарі безкоштовно перевірили зір та подарували окуляри. Опісля чого відбувся крусейд, який транслювали навіть на національному каналі на телебаченні в Ефіопії. Сто тисяч людей зібралися на стадіоні, щоб прославляти Бога. Мер міста подарував рівнянину традиційний одяг - піджак. В свою чергу, місцеві служителі поширювали газети "Христос є відповідь" амхарською мовою.

До слова, під час перебування в Ефіопіїї Тарас Сень також провів сімейну конференцію. Близько 150 людей прийшли на зустріч. Проповідник показав новий для них формат, щоб ефіопи у подальшому змогли в своїх церквах запровадити таке служіння. Була проведена конференція для місцевих пасторів про виховання дітей, а також благодійні акції, де малозабезпечені отримали продуктові набори.

Читайте також: Коли віра стає дією: Тарас Сень про життя у доброчинності та доброчинність у житті