Сучасний світ - це не лише численні виклики, а й величезна кількість можливостей для кожного. Особливо для представників бізнесу. Працювати у своїй країні комфортно, але напевне кожен мріє про міжнародну впізнаваність бренду. Як це зробити, навчають й у Рівному, а саме поширюють європейський досвід та знання. Де підприємцям шукати підтримки ЄС?

Виробники Рівне нщини відкриті до співпраці та роботи на закордонних ринках. Лише за перший квартал цього року в області зафіксували співпрацю місцевих товаровиробників із девяноста країнами світу. При чому більшість із них - 80 відсотків - це країни Євросоюзу.

Допомогти місцевим бізнесменам подолати складнощі й вийти на нові ринки сприяє програма EU4Business. Вона фінансується Європейським Союзом та спрямована на малий та середній бізнес. Лише на Рівне нщині програма об'єднала понад 500 унікальних компаній.

Пані Оксана одна з тих, хто користується можливістю навчатися у європейських експертів. Її підприємство займається пошиттям одягу. Працюють вже не один рік і встигли завоювати прихильність покупців. Та на цьому не зупиняються.

Якщо хочеш розвиватися й рости, роби це. Переконані рівненські підприємці. Адже нині для цього є чимало можливостей та програм, які допомагають адаптуватися на сучасному світовому ринку.

Читайте також: Освіта та ЄС: що можуть знайти для себе рівненчани?