Обручки
Як вибрати красиву і стильну обручку на весілля. Найпопулярніші моделі обручок весна-літо 2020 року по версії Ювелірна Карта.

Якими є сучасні обручки? Далекими від усіляких упереджень та забобонів. Це квінтесенція класики та екстравагантного модерну. Сьогодні в одному виробі  можуть поєднуватися різні стилі, кольори і фактури: глянцеві та матові, геометричні деталі та різьблені узори.
 
Сучасна мода відкриває широке поле для експериментів, де найголовніше - внутрішні відчуття, через які розкривається багатогранна неповторність вашого союзу. Аби придбати каблучку, не потрібно розриватися між вподобаним декором і загальноприйнятим весільним стилем, адже тепер їх можна ефектно поєднати в одному виробі.

На думку стилістів, справжніми хітами сезону весна-літо 2020 стануть “смугасті” обручки із декількох металів, а також каблучки з різнобарвним камінням і рельєфною фактурою. Не покидає модні лаври і геометричний стиль в ювелірній справі. Вироби з елегантною асиметрією залишаються на піку популярності.
Триколірні обручки - чистота, ніжність, вічне кохання
Ще кілька років тому комбіновані каблучки з білого і червоного золота вважались незвичною новинкою. Однак тепер майстри пішли ще далі і пропонують трьохколірні варіанти. Це можуть бути каблучки з вкрапленням рожевого і лимонного металу, доповнені білим золотом, платиною. В одній прикрасі зазвичай комбінують 2-3 метали, які накладаються смужками (“смугасті” каблучки - хіт 2020 року).
Підвищеним попитом серед весільних аксесуарів користуються обручки з рожевого золота. Такі вироби гармонійно поєднуються з романтичним образом нареченої.
Різнокольорове каміння
Комусь кольорові обручки можуть видатися кричущим несмаком, проте статистика засвідчує: стереотипи відходять на другий план і наречені охоче вибирають вироби з яскравим камінням. Замість класичної гладкої, все частіше купують обручки з каменями. В той же час кольорові вставки впевнено наступають на п'яти традиційним прозорим діамантам. Неабияким попитом користуються обручки з білого золота з сапфірами чи ніжно-блакитними топазами.
Фактура вирішує
Замість інкрустації, на перше місце у дизайні виходить фактура виробу. Класична гладкість поступається місцем більш сміливим рішенням - гравіруванню, різьбленню, матуванню, зернистості.
Мінімалістичний декор акцентує увагу на красі металу. Візерунки на каблучці можуть бути наскрізними, мати гладку основу чи створюватися у формі квіткового малюнку.
Широкі каблучки - хіт 2020 року
Підійдуть для поціновувачів чітких, строгих і лаконічних форм. Такі обручки можуть займати практично всю фалангу пальця. Що стосується дизайну, то зараз актуальні гладкі каблучки з 1-3 діамантами, моделі з вирізьбленим візерунком і дорогоцінними вставками.
Нудьгували за кубізмом? У моді знову масивні прикраси у вигляді квадратів, трикутників і сфер, а також з геометричною асиметрією.
Каблучки з діамантами - вічна класика
Тренд на мінімалістичні обручки з одним каменем поступово йде на спад. В 2020 році його місце займають моделі без випуклих деталей, де діамант ніби “втоплений” в золото.
На перший погляд такі обручки можуть здатися надто простими, однак саме в лаконічності і криється їх краса.
Класичні мотиви в сучасній обробці домінують в асортименті українських і зарубіжних ювелірних брендів (Ювелірна Карта, Злато,  SOVA, Tiffany, Bvlgary, Cartier). Ювеліри створюють каблучки в яскравих і незвичайних відтінках, з ажурними елементами і квітковим орнаментом, які можна доповнити акуратним гравіюванням або особливими для вашої пари знаками-символами.
Вибирайте не тільки те, що модно, але й те, що вам подобається! Адже сьогодні ці два критерії можна успішно поєднувати.