Лідери клубів І-ї та ІІ-ї Польських Ліг завітають на заключну гонку спідвейного сезону у Рівному.

Фани "чорного спорту" мають ще один шанс відвідати міжнародні змагання зі спідвею на Рівне нському Мототреці у нинішньому спортивному сезоні. У неділю, 29 вересня, на рівнян очікує міжнародний турнір на "Кубок Закриття Сезону", в якому стартуватимуть гонщики з Чехії, Польщі, Латвії та України.

Читайте також: Рівняни вибороли медалі на Чемпіонаті України з бігу

Участь у гонці вже підтвердили відомі майстри гаревих перегонів, а саме: Кястас Пуоджукс та Олег Михайлов (обидва представляють клуб "Локомотив" з Даугавпілса (Латвія) у І-й Польській Лізі), улюбленець рівнян, діючий гонщик та тренер Станіслав Бужа ("Ванда" з Кракова (Польща), ІІ-а Польська Ліга), дворазовий чемпіон Польщі серед юніорів, призер комнадних чемпіонатів Європи та світу у складі збірної Польщі серед юніорів Даніель Качмарек (представник "Унії" з Тарнува у І-й Польській Лізі), який беззаперечно може стати зіркою турніру.

Тривають перемовини з польськими спортсменами Патріком Войдило ("Спарта" Вроцлав (Польща), Польська Екстраліга), Бартеком Ковальські, Томашом Орватом та Павелом Месьонцем, а також латвійями Даніїлом Колодінскім та Річардсом Ансвіесулісом.

Читайте також: Рівне нський "Верес" програв у Житомирі

Серед українців мають стартувати Марко Левішин (нагадаємо, що Марко посів 7-ме місце у фіналі особистого чемпіонату Європи U21 у Рівному), Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Андрій Кобрін, Назар Федорчук та Андрій Розалюк. У разі відсутності можливості стартів одного з вищевказаних гонщиків у турнірі візьмуть участь Павло Бондарчук та Дмитро Мостовик. До кінця тижня рішення про виступ у Рівному має прийняти й найсильніший гонщик України Андрій Карпов.

Змагання проходитимуть за кубковою системою: 12 заїздів + 2 півфінали + Великий Фінал. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber