Пропустивши по одному м'ячу у кожному з таймів, рівненський "Верес" поступається житомирському "Поліссю" і зазнає третьої поразки у чемпіонаті. У турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги рівняни залишилися четвертими.

До звітного поєдинку обидві команди підійшли з однаковим очковим доробком та ділили третю-четверту позиції у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги. Перемога на "Спартак Арені" дозволялила б одному з суперників переміститися на другу позицію і стати основним переслідувачем лідера - тернопільської "Ниви".

Футболісти "Полісся" на правах господарів створили перший небезпечний момент. На десятій хвилині гри Максим Бабійчук потягнув удар когось із господарів з-за меж штрафного майданчика.

Гол стався у середині тайму. Євген Немтінов виконав штрафний удар заледве не від центрального кола, Максим Бабійчук кулаками вибив м'яча, але не далеко. А просто на ногу Вадиму Семчуку - 1:0.

Дивіться також: "Верес" здобув перемогу на власному полі

На другий тайм гості вийшли зі значно агресивнішим настроєм. Нервова гра, в якій моменти мали обидві команди тривала майже до фінального свистка. Про рівень емоцій свідчить той факт, що на 76-й хвилині зустрічі жовту картку отримав навіть головний тренер рівнян Юрій Вірт.

А крапку у матчі за сім хвилин до фінального свистка поставив Денис Галенков. Нападник "Полісся", про якого у власному штрафному майданчику забули захисники "Вереса", легко переграв Максима Бабійчука ударом з шести метрів.

"Верес" зазнав третьої у чемпіонаті поразки.  

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber