Будь-яка активність людини, в тому числі і сексуальна, пов'язана з його життєвими біоритмами. Відомо, що вони змінюються в залежності від пори року, днів тижня, а також діб. Якщо вірити соцопитуванням, 10 % вважають за краще для цього ранок, 20 % - ніч, 64 % стверджують, що готові займатися сексом незалежно від часу.

З точки зору Енерготерапії, найкращий час доби - ранок: ми сповнені життєвих сил, ніхто не заважає насолодитися один одним. Це дозволяє закласти позитив на цілий день. Другий позитивний сплеск сексуальної активності з 18 до 20 годин, але ось можливості приділити цей час сексу є далеко не у всіх, тому багато хто відкладає любов на ніч.

pic

Але крім тимчасових рамок, потрібно враховувати і психотип людини. «Жайворонки», ті, хто рано лягають і рано прокидаються, більш активні вранці, «сови», ті, хто можуть всю ніч не спати, віддадуть перевагу темному часу доби.

pic

Активність спадає в обідній час, з 12 до 14 годин (коли людина голодна їй не до любові), і з 16 до 17, коли з'являється бажання подрімати і відпочити від суєти.

pic

Якщо орієнтуватися за місячним календарем, то для незабутнього сексу треба вибирати час, коли місяць проходить по знакам вогненної стихії. Це Овен, Лев і Стрілець.