(*Необхідна атрибутика для весілля.*) Також потрібно придбати атрибутику для проведення обряду одруження.

Кільця. Вони можуть бути звичайні або з гравіюванням. Робити гравіювання, потрібно вирішити заздалегідь, щоб дати майстру час створити для молодят незвичайні символи любові і вірності. Придбати готові обручки можна практично у всіх ювелірних крамницях. Якщо вони з якихось причин не підходять, кільця можна попередньо замовити у майстрів.

Запрошення. Визначившись, кого запрошувати на весілля, молодята вирішують, якими будуть безпосередньо запрошення, які вони пошлють або вручать бажаним гостям.

Церемоніальна пляшка шампанського. Та сама, яку розкривають під час реєстрації шлюбу.

Келихи для нареченого і нареченої. Тут, як і в інших весільних приготуваннях, потрібно визначитися з кольором і дизайном виробів. Келихи можна придбати готові (у весільних крамницях або в інших магазинах або замовити у майстрів.



підготовка до весілля

Кошики з рожевими пелюстками, монетами, блискітками, рисом або іншими цікавими розсипчастими штуками, щоб обсипати молодят. Їх можна підготувати безпосередньо перед церемонією – головне не забути.

Атрибутика для свідків (стрічки, бутоньєрки або щось інше).

Запасний букет нареченої. Тому що на весіллі все може трапитися…

Увага! Не варто обходити стороною і релігійні погляди молодят. Не тому, що сьогодні стало модним дотримуватися давні традиції, а тому, що день весілля повинен бути ідеальним і принести абсолютне щастя молодим. Якщо нареченому чи нареченій не чужа релігійність, слід розглянути можливість включення в програму весілля, вінчання або батьківського благословення. Від цього, знову ж таки, залежить наповнення списку необхідного для одруження.