Нові тенденції виникають кілька разів на рік, проте кардинальні зміни як світі моди, так і у світі весіль спостерігаються приблизно раз на п’ять років.

Тренд №1: сімейні портрети

В останні роки молодята та весільні спеціалісти вигадували все нові та нові цікавинки, пов’язані з весільними фото. Сучасні молодята розуміють, що важливими на цьому святі є не тільки вони, а й гості, особливо коли мова йде про близьких родичів. Коли ще ви зберетесь всі разом, веселі та красиві, щоб можна було зробити групове фото, яке довгі роки і навіть десятиліття грітиме душу та радуватиме гарними спогадами? Особливим попитом користуються портрети, де разом збираються кілька поколінь однієї родини.

Тренд №2: зйомка декору

Фотографувати весільний майданчик та окремі його деталі краще за все тоді, коли він буде вже повністю за декорований, але поки ще не з’явились гості та не почалось святкування. Завдяки зйомці локації та деталей молодята отримають завершену весільну фотоісторію.



pic

Тренд №3: ранок нареченої

Якщо раніше ця частина весільного дня була сугубо організаційною, то сьогодні це – прелюдія до одного з найщасливіших днів у житті нареченої. Ранок нареченої сьогодні – це окремий розділ весільної фотоісторії. Якщо ви хочете отримати насправді чудову зйомку, доведеться продумати і локацію, і декор, і навіть приблизний сценарій.



pic

Тренд №4: повернення до плівки

Наскільки якісною та професійною не була б цифрова техніка фотографа, жодна фотокамера не замінить особливо теплих фото, які може дати тільки стара добра плівка. Тож не дивно, що багато молодят сьогодні повертається до призабутого формату. Хтось робить зйомку на плівку лише частиною весільної фотосесії, а хтось довіряє їй все своє весілля.

Тренд №5: фотосесія в окремий день

Цей тренд почав набирати популярності ще кілька років тому, проте саме у 2017-му велика частина молодят відмовиться від намагань встигнути у весільний день усе, і призначатиме свою весільну зйомку на окремий день.

Тренд №6: два фотографа на урочистості

Два фотографи на весіллі – це і намагання застрахувати себе від поганих святкових фото, і шанс отримати погляд на один з найважливіших днів у своєму житті від двох різних людей. Крім того, ви можете запросити на своє весілля спеціалістів, які мають різні стилі зйомки або, скажімо, працюють з різними типами техніки – цифровим та аналоговим тощо.

Джерело