Рівненські пластуни разом з волонтерами відвідали Рівненський обласний шпиталь інвалідів війни в Клевані. Волонтери Центру підтримки добровольців Рівненщини та молодь з Пласту – Національної скаутської організації України подарували для потреб шпиталю хороший матрац від пролежнів з електричним насосом, інвалідний візок та солодощі для поранених українських бійців.

Рівне нські пластуни і надалі будуть продовжувати допомагати українським військовим.



pic

Пластуни як і тоді не залишаються осторонь і активно допомагають спільній перемозі. Частина працює волонтерами по організації допомоги нашим військовим, частина працює в інформаційному напрямку та медичному забезпеченні. Проте є багато пластунів, які зі зброєю в руках зараз захищають нашу Батьківщину. Зокрема семеро пластунів з Рівне нщини борються зі зброєю в руках протии окупантів. Всі вони позалишали роботи та родини. Нам усім потрібно спільно молитися за те, щоб вони повернулися живими після війни.



pic

Ми пишаємося нашими пластунами-військовиками і щиро підтримуємо їх, бо вони зі зброєю в руках боронять нашу рідну землю. Пластове виховання допомагає якнайкраще виконувати взяті на себе обов'язки. Вони не ламають своїх присяг бути вірним Богові і Україні, помагати іншим і жити за пластовим законом.