Після вчорашньої спроби правоохоронців відтіснити мітингувальників зі столичних вулиць та барикад люди знову ринули на підтримку акції. За інформацією телеканалу "Рівне 1" станом на 15 годину з міста виїхало 4 мікроавтобуси, в яких розмістилося понад 120 пасажирів. Багатьох бажаючих підсаджують у рейсові маршрутки. На 19ту годину готується відправка ще 2 автобусів по 20 місць. Не залишаються осторонь рівняни, які не можуть поки поїхати до Києва.

Спроба зачистити Євромайдан у Києві знову сколихнула Україну. Незважаючи на всі обіцянки влади та силовиків про те, що розганяти людей з Майдану ніхто не буде, "Беркут" уночі спробував потіснити мітингувальників.

Нічні події спричинили нове загострення ситуації. Вже зранку біля Народного дому у Рівному стояло кілька десятків людей. Всі хочуть їхати на Київ. Організатор поїздок до столиці Олександр Гомон переконує, за останніх три тижні на центральний Євромайдан відправили майже десять тисяч рівнян.

Люди, які сьогодні зібрались під Народним домом переконують, готові залишитись в Києві і стояти до того часу, поки це все не закінчиться.

Рівняни, які не змогли поїхати до Києва, свою позицію демонструють по-своєму.

Рівне нські водії організували автопробіг вулицями міста. Кажуть, хочуть аби люди зрозуміли, що назад дороги немає.

А тим часом поки одні водії піднімали Рівне , інших на трасі Київ-Чоп зупиняли працівники ДАІ. Зокрема, поблизу Корця маршрутки, які їхали в сторону Києва. Правоохоронці запевняють, що просто повідомляли водіїв про погіршення погодних умов та попереджували про небезпеку на дорозі і відпускали.