Міжнародний день боротьби за скасування рабства

Іменини святкують: Авдей, Авенір, Варлам, Іларіон


 

Символ дня — Спрут. Він вважається сатанинським днем. Це найбільш важкий та несприятливий день зі всіх місячних днів.

Необхідне усвідомлення повної відповідальності за кожне сказане слово й кожну зроблену справу. День смиренності й покаяння.

Потрібно гнати від себе погані думки, які можуть з'являтися у цей день, обмежити себе в спілкуванні з людьми, особливо нав'язливими - це день розгулу енергетичних вампірів.

Добре буде запалити свічку і не гасити її, поки вона не згорить повністю.

Початок нових справ й активних практик протипоказані.

Гарний день для занять господарськими справами.

Небажано перебувати в темних приміщеннях, носити прикраси з рогів та кісток.

В цей день потрібно обмежити споживання солодощів, обов'язково виключити алкоголь, і, взагалі, краще менше їсти.

Секс у цей день суворо заборонений.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто провести в усамітненій і комфортній обстановці. У другій половині дня намагайся абстрагуватися від робочих справ і переживань. Тобі варто дистанціюватися від усіх проблем, щоб відновити сили. Увечері на тебе чекає приємна звістка від старого друга.





 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці не варто лінуватися і відкладати намічені справи. Намагайся вирішити господарські питання і зробити необхідні закупівлі. У другій половині дня потрібно знайти час для творчого заняття. Твій партнер потребує підтримки, прояви уважність. Увечері слід обговорити сімейні питання за загальним столом.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можуть виникнути непередбачені витрати. Не варто купувати техніку та побутові прилади. Можливо, у другій половині дня близькій людині знадобиться твоя допомога. Зроби все можливе, щоб вирішити неприємну ситуацію. Увечері приготуй смачну вечерю і здивуй близьких новою стравою.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці варто запастися терпінням і витримкою, щоб усунути конфлікт між родичами. Не варто згадувати старих образ і критикувати чужі помилки. Гарний час для того, щоб проявити турботу до найдорожчих людей, особливо до дітей та до літніх членів своєї родини.




Л е в (23.07 - 23.08) – ти можеш опинитися в центрі ситуації, яка займає тебе особисто. Не приймай поспішних рішень, навіть якщо відчуваєш свою абсолютну правоту. День очікується напружений і насичений. Є сенс збирати інформацію, висловлювати свої припущення, але не робити спроб все вирішити. Зверни увагу на харчування.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – ти можеш відчувати в чомусь свою провину. Як би там не було, тобі слід прислухатися до поради, що не можна чужі інтереси ставити вище за свої, інакше ти втратиш себе. Пам'ятай, що ти і твої бажання унікальні і необхідні цьому світові. Саме тому прагни діяти у власних інтересах, при цьому не забуваючи про інтереси інших.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – якщо ти зараз маєш гаряче бажання або мету - варто прикласти максимум зусиль для того, щоб цієї мети досягти. Використовуй для цього весь свій потенціал і не дозволяй лінощам диктувати свої умови. Сьогодні ідеальний час для того, щоб нарешті опанувати себе, запастися терпінням і волею до перемоги.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – ти є володарем відмінної можливості усвідомити свою мрію і поборотися за її реалізацію. Саме тому варто прислухатися до своєї інтуїції і розбудити в собі ті сили, які відкриють світу генія. Талант відрізняється тим, що він без наставника знає, що робити. Наставникові варто лише спрямувати тебе у потрібне русло.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти матимеш змогу відчути на собі, що таке сюрприз. Готуйтеся  до того, що сьогодні варто проявити гнучкість і в ситуаціях, і в стосунках. Не забувай про свій інтерес, по можливості став його на перше місце. В цілому, день принесе успіх тим, хто готовий його прийняти.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – зараз в тобі прокидаються можливості, які допоможуть підняти навіть найбезнадійніший проект. Тому геть смуток і агресію - на них просто не вистачає часу. Озбройся рішучістю і доведи нарешті почату справу до логічного завершення. Здійснюй вчинки - вони характеризують твою особистість. 




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – прекрасний день, коли варто більше часу приділити стосункам з оточуючими. Колеги, сусіди, співробітники - всі ці люди відіграють важливу роль в нашому житті. Тест на твою комунікабельність покаже рівень психологічної зрілості твоєї особистості. Більше посміхайся, адже за бажання завжди можна домовитися!




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – не варто багато часу витрачати на безцільні і монотонні маніпуляції. Пам'ятай, що все те, що належить тобі, рано чи пізно знайде тебе. Не варто вимагати від долі негайного подарунка. Вияви терпіння, і ти зрозумієш, що навіть якщо ти не отримаєш бажаного, це означає, що воно тобі не потрібне.






 

Дозвілля

„Капітан Філліпс”

 „Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”, „Керрі”

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Радник”






 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”



 


 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Драмтеатр - Павло Дворський та Валерій Кириченко