На Європейські площі у Києві, де триває багатотисячний мітинг, почалися сутички із "Беркутом".

Як повідомляє ВВС Україна, спецпідрозділи застосували проти протестувальників сльозогінний газ, працівники "Беркуту" беруть площу в кільце. ТУТ - детальніше.

Тим часом у середу, 27 листопада, на позачергову сесію вже збирається Рівне нська обласна рада. До Порядку денного включено одне питання: "Про звернення Рівне нської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо ситуації навколо підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом".

Сесія скликана на вимогу третини депутатів від загального складу обласної ради. Доповідатиме Михайло Кириллов. Тож, початок пленарного засідання о 15-00 год. в сесійній залі облради (майд.Просвіти, 2, ІІІ поверх).

У понеділок, 25 листопада, на позачерговій сесії Рівне ради міські депутати прийняли звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України з приводу підписання Угоди про Асоціацію з ЄС. За це рішення проголосувало 40 депутатів.

Нагадуємо: все, що відбувається, та хто зараз перебуває на Майдані Незалежності у Рівному ви можете переглянути в онлайн-режимі - Вебкамера, м.Рівне

У неділю, 24 листопада, Євромайдан у Рівному зібрав до 2 тисяч людей

А Рівне нський гурт OT VINTA виступить на Євромайдані у Києві.

Українська громада у Вашингтоні також підтримала український Євромайдан:

Від сьогодні, 25 листопада, й до п’ятниці 29 листопада, тобто до дня проведення Саміту ЄС у Вільнюсі, на майдані Незалежності у Рівному діятиме інформаційний «євронамет».

Впродовж дня буде продовжуватися збір підписів за підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Станом на вечір 24 листопада зібрали понад 4 тисячі підписів рівнян

Щодня з 18.00 на рівненському Євромайдані – виступи відомих рівнян. Сьогодні, 25 листопада, о 19.00 на Євромайдан приїде відомий письменник і мандрівник Максим Кідрук.

Євронамет діятиме щодня з 12.00 до 20.00 (графік роботи може бути змінено) Більше інформації – у євронаметі, або за телефонами: (097)3502281 (Віталій) та (097)7190910

Щоб висловити свою підтримку євроінтеграції України, прийшла досить велика кількість молодих людей. Студенти масово вийшли на Майдан.



pic

pic

pic