Плануєте вагітність і мрієте побачити 2 заповітні смужки? Тоді запам'ятовуйте, що вам сниться! Вважається, що найчастіше до вагітності сниться риба, давайте дізнаємося, чи так це, і які ще сни можуть провіщати швидке поповнення.

 Про настання вагітності наше тіло дізнається трохи раніше і в організмі щосили починається перебудова, тому такі сни, скоріше не вигадка, а підступи нашої підсвідомості. Отже, які ж сни найчастіше сняться до вагітності і як правильно їх "прочитати"?

Жива риба. Риба уві сні є найчастішим передвісником, що означає швидке поповнення. Але риба може снитися не тільки до вагітності, але і до нової любові або грошового прибутку. Крім того, такі сни можуть снитися не тільки вам, а, наприклад, вашому чоловікові, мамі, сестрі або дуже близькій подрузі. В яких випадках сон з рибою є знаком, що у вашій родині скоро з'явиться малюк:

-          ви спостерігаєте за рибою, яка плаває в прозорій воді;

-          ви або хтось із ваших близьких ловить рибу, більш того, кількість спійманих рибок, означає кількість дітей;

-          ви їсте смажену рибу;

-          купуєте рибу в магазині, але тут слід врахувати, що риба повинна бути неодмінно живою, а не замороженою. А ще, бонусом в такому сні є стать продавця риби, адже саме такої статі може виявитися і майбутня дитина.

Фрукти. Соковиті і стиглі плоди також часто є символом швидкої вагітності, особливо яскравим символом, що передвіщає швидке материнство є кавун. Сон, в якому ви купуєте, збираєте або просто розглядаєте плоди - до швидкого поповнення, часто жінці сниться, що фрукти їй приносить чоловік, це також дуже символічно.

Про несподівану вагітність розповість сон в якому ви крадете плоди з чужого саду або прилавка, а ось гнилі фрукти або овочі попереджають про складний перебіг вагітності.

Кошенята. Кошенята є символом клопоту і турботи, так підсвідомість подає вагітній жінці сигнал про те, що незабаром народиться об'єкт опіки та піклування. Багатьом жінкам сняться не кошенята, а наприклад, цуценята або інші дрібні тварини, в деяких випадках це також можна трактувати як сон, що означає поповнення в родині.

Вода. Вода - символізує зародження нового життя, тому це один з найголовніших знаків, що означають швидку вагітність, тому якщо вам приснилася кристально чиста вода - незабаром ви побачите дві смужки.

Найточніша ознака - це плавати в чистій воду, такий сон означає, що ви станете мамою в найближчому часі, а якщо ви стрибаєте у воду з розбігу – це говорить про дуже сильне бажання стати мамою. У будь-якому випадку, вода однозначно пов'язана з фактом швидкої вагітності, головне, щоб вона була чистою. До речі, сон, що означає швидку вагітність дружини, може приснитися і майбутньому батькові, наприклад, прозоре озеро, чисте море або вода в акваріумі.

Діти .Жінці, ще до того, як вона дізнається про вагітність, часто сняться маленькі діти, це можуть бути якісь фантазії, а можуть бути і реальні події з майбутнього життя. В такому сні ви можете побачити свою майбутню дитину, її зовнішність. Жінкам, які довго не могли завагітніти, часто сниться, що хтось дає їм на руки немовля. Тому якщо уві сні ви грали з чарівною дівчинкою або тримали на руках хлопчика із золотим волоссям, це привід задуматися, а чи не вагітні ви?

Хтось може вірити в сновидіння, хтось може вважати їх всього лише підступами нашої підсвідомості, справа особисто кожного, але багато жінок підтверджують, що сни, що пророкують вагітність далеко не вигадка. Солодких і корисних вам снів!

7 знахідок, які приносять удачу і щастя: прикмети та забобони

Як обирати квіти за характером жінки?