Практично всі жінки дуже люблять коштовності. Але надягаючи їх, чи замислювалися ви, що деякі з них можуть принести горе або біду?

 Ювелірні прикраси потрапляють до людини різними шляхами: зазвичай люди їх отримують в подарунок або купують собі самі. А є й ті, хто знаходить прикраси прямо на вулиці. Чи можна вважати їх щасливчиками? І які дорогоцінні речі можуть принести у ваше життя невдачі і проблеми?

Знайдені прикраси

Знайдені коштовності можуть залучити у ваше життя як погану енергетику, так і позитивну: все залежить від аури їхнього колишнього власника. Остерігайтеся такої знахідки, як натільний хрестик: це обіцяє біди і нещастя, тому від знайдених хрестиків потрібно скоріше позбуватися і не приносити в свій будинок.

Вкрадені прикраси

Вкрадені речі ніколи нікому добра не приносять. Навпаки, наші предки вважали, що якщо у вас вкрали прикрасу або інші дорогоцінні аксесуари, то злодій забрав на себе вашу негативну енергію і хвороби.

Прикраси з штучними каменями

Відзначимо, що штучними каменями інкрустується чимало ювелірних виробів, але гарною енергетики вони не несуть. Справа в тому, що натуральні камені тривалий час знаходяться в надрах землі і насичуються її позитивною енергією, якою потім діляться зі своїми господарями. Штучному каменю поділитися нічим: він, навпаки, забирає позитивну енергію свого власника.

Придбані коштовності в ломбарді

Прикраси з ломбарду навряд чи володіють позитивною енергетикою, адже туди вони зазвичай потрапляють внаслідок невдач їх колишніх господарів, кримінальних або трагічних подій. Тому перед покупкою дорогоцінної прикраси в ломбарді, пам'ятайте, що ця мила штучка цілком може стати причиною майбутніх проблем або навіть вашого фінансового розорення.

Прикраси, подаровані недоброзичливцями

Щоб подарунок приніс вам щастя, радість і позитивну енергію, він повинен бути подарований від душі і з благими намірами. Якщо вам подаровано прикрасу тією людиною, яка вас недолюблює чи вам заздрить, то вона стане магнітом для життєвих труднощів і невдач.

Впала ікона: прикмети про ікони, які вбережуть вас від бід

Що подарувати на День Святого Валентина: ТОП-ідеальних подарунків