День Святого Валентина – найочікуваніше свято для всіх закоханих. В цей день нотки любові просто літають в повітрі і оточують вас з усіх сторін: прикрашені вітрини магазинів, безліч валентинок та квітів. І щоб свято було ідеальним варто заздалегідь подумати про подарунок для своєї другої половинки. Тому, ми вирішили допомогти вам з цим завданням і підготували список подарунків, які точно сподобаються вашій коханій чи коханому.

 1.     Кожна дівчина та жінка хоче виглядати неповторно та красиво. Тому, хороша косметика - найбільш універсальний подарунок для будь-якої жінки. Базовий набір для дівчини, яка робить макіяж - це туш для вій, легкий тональний крем, пудра, рум'яна, олівець для брів, блиск для губ або помада. Все це ви зможете знайти в одному місці і навіть не виходячи з дому. MAKEUP – це найбільший та найпопулярніший інтернет-магазин косметики та парфумерії в Україні.

В каталогах інтернет-магазину MAKEUP на вас чекає широкий асортимент якісних та оригінальних товарів від європейських виробників, і все це за доступними цінами. Тут ви знайдете подарунок на будь-який смак та гаманець: парфуми, косметика для макіяжу, засоби догляду за тілом та волоссям, аксесуари, а також готові подарункові набори як для жінок так і для чоловіків.

На сайті MakeUp функціонує зручна система пошуку, завдяки якій ви витрачаєте мінімум часу та зусиль, щоб обрати те, що вас цікавить. Для вашого комфорту інтернет магазин MakeUp здійснює безкоштовну та оперативну доставку по всій території України.

Красивими бути так легко разом із МЕЙКАП.

makeup.com.ua/

2.    Наука поки не довела зв'язок між красивим манікюром і хорошим настроєм, але факт залишається фактом: всі процедури пов’язані з красою, роблять жінок щасливішими. Тому, сертифікат в студію-краси просто чудовий подарунок для будь-якої дівчини та жінки. Адже кожна з нас хоче виглядати неперевершено!

     З таким подарунком вам радо допоможуть в студії-краси "Fashion". Тут ви можете придбати подарунковий сертифікат на будь-яку суму та послугу, а саме: фарбування волосся новими техніками, відновлення та батокс волосся, стрижки та зачіски, манікюр, макіяж різними техніками. 

     

     Такому подарунку буде рада і юна дівчина, і колега, і мама або дружина. Адже для них це не просто знак уваги, а можливість провести час в руках професійних майстрів манікюру, візажу та перукарів, які працюють у студії-краси "Fashion", вони знають свою справу і з радістю втілять в життя всі бажання клієнтів.

      До речі, хороша ідея дарувати сертифікат салону краси не в день торжества, а заздалегідь, щоб жінка могла скористатися ним або в саме свято або в якості підготовки до нього, використавши його щоб зробити неймовірну укладку і макіяж і виглядати в важливий для себе день надзвичайно. Також, дівчата ви можете приємно здивувати своїх коханих чоловіків в День закоханих, зробивши нову зачіску та святковий макіяж. Тому, варто вже подумати про це!

Завітайте в студію-краси "Fashion" за адресою м. Рівне , просп. Миру, 7

(097) 586-75-63

https://facebook.com/studio.fashion.rv

@fashion_rv_beauty

3.      Солодкі, фруктові, різкі та приємні – так це все парфуми. Сьогодні парфуми стали одним з найкращих варіантів подарунку. Їх можна дарувати коханим, подругам, рідним та колегам.

Знайти та підібрати потрібний аромат вам допоможуть в «Perfums Bar». Мережа компанії «Perfums Bar» пропонує  парфуми вітчизняного виробництва високої якості — аналоги відомих світових брендів за приємною вам ціною. Тут ви знайдете подарунок, який вразить як коханого чоловіка так і жінку, адже вибір ароматів величезний.

Компанія «Perfums Bar» пропонує  ексклюзивні новинки світової парфумерної моди 2018-2019 років, які стануть відкриттям для парфумерного ринку України та для клієнтів, які цікавляться сучасними ароматними трендами. Для цінителів неймовірних ароматичних поєднань та багатогранних ароматів вперше в Україні компанією «Perfums Bar» розроблена колекція нішевої парфумерії, яка увібрала в себе новітній досвід створення  парфумів таких загальновідомих міжнародних брендів як:  AMOUAGE, KILIAN, CREED, EX NIHILO, JO MALONE, ESCENTRIC MOLECULES, MONTALE, NASOMATTO, SHAIK, TOM FORD тощо.

Торгові відділи у м. Рівне :

- Супермаркет "Арсен", вул. Коновальця 20;

- Супермаркет "Фреш", вул. Богоявленська 40;

- ТРЦ "Чайка", вул. Гагаріна 16, 1-й поверх;

- ТРЦ "Екватор", вул. Макарова 23;

- ТЦ "Центральний", майдан Театральний 3, під куполом;

- ТРЦ "Арена", вул. Київська 67, 2-й поверх;

- "ЦУМ",  вул. Соборна 17, 1-й поверх.

4.  Модний аксесуар, а саме сумочка може стати влучним доповненням вашого образу. А ще хорошим подарунком до Дня закоханих. Проте, не варто забувати, що сумочка повинна бути не лише красивою, а й якісною. Саме таку ви зможете знайти в магазині "LADY AMORE", який спеціалізується виключно на італійській фабричній шкіргалантареї.

Тут представлений широкий вибір шкіряних жіночих та чоловічих сумок різного фасону, гаманці і ключиці найновіших  моделей, а також косметика та парфуми (тільки оригінали). В магазині "LADY AMORE" ви не лише зможете знайти подарунок своїй другій половинці, а й підібрати щось для себе. А продавці завжди радо допоможуть зробити вибір та представлять вам найновіші та найбільш актуальні моделі цього сезону.

До Дня всіх закоханих в магазині "LADY AMORE" для вас підготували знижки 20%, а також "Подарунковий сертифікат" на знижку 20%, який діє до 10.03.2019р. та є  безкоштовним, але поспішайте, бо кількість обмежена.

Магазин працює з 10:00 до 18:00, понеділок –вихідний.

Завітайте за адресою: підземка "Інтер Сіті", перехід від театру до Суду, бутік 132( по центру переходу).  ТЦ "Центральний" маг."LADY AMORE".

5. Шкіряні та хутряні вироби – прекрасний подарунок, навіть для найвибагливіших жінок. А День Св. Валентина – свято, коли Ваша кохана прийме такий подарунок із радістю, та зрозуміє, як сильно Ви її кохаєте!

Підібрати ідеальну річ Вам допоможе салон шкіри та хутра "Esscada Exclusive" ("Ескада Ексклюзив"). У салоні на Вас чекають якісні натуральні речі по гарних цінах, та звичайно – акційні пропозиції до кожного свята. Асортимент широкий, тому Ви зможете підібрати для коханої як норкову шубку, так і шубу з мутону чи бобрика-рекс, дублянку, хутряну жилетку чи шкіряну куртку. Доповнити образ можна за допомогою аксесуарів (рукавички, норкові шапки), які виставлені у цьому ж магазині.

Чоловікам також не доведеться нудьгувати, поки кохана приміряється  - можна підібрати і собі шкіряну куртку, пуховик чи дублянку, вибір Вас приємно здивує. Для Вашого комфорту в магазині діє дисконтна система знижок.

Подаруйте тепло своїм коханим разом з "Esscada Exclusive".

Завітайте за адресою: м.Рівне , вул. Макарова, 23 (ТРЦ "Екватор")

 (068) 581-78-76

6. Нижня білизна для дівчини - це не просто предмет одягу, це спосіб розкриття жіночої чуттєвої натури, яке надає відчуття неповторності та унікальності. А також, красива білизна – це один з найкращих подарунків до Дня закоханих.

Обрати вишуканий комплект, який підкреслить красу форм вашої коханої, Вам допоможуть в магазині MilaVitsa. Як тільки ви зайдете в магазин MilaVitsa у вас просто почнуть розбігатися очі від різноманітності та витонченості білизни, адже тут представлені як сексуальні комплекти, корсети, так і купальники. А для тих, хто має сумніви, що зможе самостійно підібрати такий подарунок, в магазині є подарункові сертифікати. В такому випадку, ваша кохана зможе самостійно приміряти та обрати саме те, що потрібно.

Дівчата памятайте, що нова білизна це подарунок не лише для вас, а й для вашого коханого, тому День Святого Валентина чудовий привід придбати новий сексуальний та вишуканий комплект.

Завітайте в магазин MilaVitsa за адресою м.Рівне , ТРЦ Екватор, вул. Макарова, 23.

Тел. 099-123-44-38 або (0362) 68-31-89