Будь-який мандрівник бажає відпочити комфортно і весело, витративши на це мінімальну суму грошей. Та чи можливо це?

 Звичайно можливо. Для цього необхідно знайти лазівки, завдяки яким можна істотно заощадити в подорожі. Як же зробити поїздку комфортною і бюджетною?

1. Плануйте заздалегідь

Купуйте квитки більш ніж за 90 днів, а бажано і за 180! Заздалегідь витративши час на організацію поїздки, можна істотно заощадити на авіаквитках.

2. Проживайте в хостелах

Мало хто знає, але хостели - це не радянські гуртожитки, це заклади європейського стилю, в яких можна недорого зупинитися. Перевага хостелу - низька ціна і в більшості розташування в центрі міста. А що ще вам треба?

Читайте також: Як дізнатися характер людини за її звичками?

3. Вибирайте нетуристичні місця

У невеликих містечках, які знаходяться біля розкрученого загальновідомого курорту жити набагато дешевше - ціни там будуть в два рази нижче, а задоволення ви отримаєте не менше.

4. Сплачуйте частинами

Спочатку - покупка авіаквитків, другий етап - бронь і передоплата проживання, а третій - отримання візи, якщо необхідно. А потім збирайте на особисті витрати. Тоді ваша відпустка не вдарить по вашій кишені відразу і великою сумою.

Читайте також: Туристичний гороскоп: яка країна підходить кожному Знаку Зодіаку

5. Користуйтеся безкоштовним інтернетом

За кордоном користуйтеся Wi-Fi, адже інтернет у роумінгу - це дуже дорого! А безкоштовний Wi-Fi можна знайти в будь-якому закладі - в кафе, ресторанах, вокзалах.