Дізнатися про характер вашого співрозмовника можна навіть за звичками людини. Звички насправді, можуть розповісти дуже багато цікавого про внутрішні переживання, які і формують характер особистості.

 На які звички варто звернути увагу?

Звичка колупатися в носі

Звичайно, це властиво всім людям, але не всі роблять це в громадських місцях, що свідчить про деякі відхилення в психіці. Якщо доросла людина не може контролювати цю звичку і робить це несвідомо, то вона відчуває явну тривогу і стрес.

Читайте також: Як кількість букв в імені впливає на долю людини

Обов'язкові ритуали

Напевно вам в дитинстві перед сном читали казки, це було своєрідним ритуалом. Якщо ж у дорослої людини є певний порядок дій, який вона систематично виконує, то це говорить про те, що вона боїться виходити із зони комфорту. Саме систематичне повторення деяких дій дозволяє людині тримати все під контролем і бути в рівновазі.

Фанатики прибирання і чистоти

Пам'ятайте Брі Ван де Капм з серіалу "Відчайдушні домогосподарки"? Люди, які фанатично підтримують чистоту і порядок і приходять в сказ від крихти на підлозі або пролитого соку, є справжніми диктаторами. Вони повинні все про всіх знати, і все тримати під чітким контролем. Вони живуть за налагодженою схемою і якщо щось йде не так, всі підвалини їхнього життя руйнуються.

Читайте також: Туристичний гороскоп: яка країна підходить кожному Знаку Зодіаку

Зацикленість на забобонах

Якщо людина помічає будь-яку дрібницю, починає додумувати і прив'язувати все це до певних прикмет, то вона вкрай невпевнена у собі. Такі люди дуже залежні, вони перекладають з себе відповідальність за своє ж життя і повністю покладаються на волю випадку або долі.

Концентрація на числах

Якщо людина, заводячи будильник, ставить його не на кругле число, а наприклад на 6:28, свідомо не обираючи цифру, кратну 5, то перед вами справжній боєць, який звик йти проти системи і руйнувати усталені правила і стереотипи.