Стискаючи долоню в кулак ми навіть не замислюємося як ми це робимо. А тим більше, що по цьому можна визначити характер людини.

 Стисніть руку в кулак і подивіться, де розташувався великий палець. Він прикриває пальці? Він захований всередину долоні або він «дивиться» вгору? Тепер дізнайтеся визначення вашого характеру.

Великий палець захований

Ви справляєте враження сором'язливої і боязкої людини. Тому, оточуючі вас недооцінюють і намагаються використовувати. Просто вони не знають, що ви себе не дасте в образу і зможете постояти за свої інтереси. Вас вважають дуже мудрою людиною, тому часто до вас звертаються за порадою і допомогою.

Читайте також: Як перевірити чи підходите ви один одному: сумісність закоханих

Великий палець прикриває інші

Ви дуже впевнена людина, знаєте собі ціну і не вмієте зраджувати себе. Але це не говорить про егоїзм. Просто ви поважаєте себе та інших людей, тому завжди готові подбати про близьких в скрутну хвилину. Від інших вас відрізняє працездатність і бажання досягти успіху в кар'єрі, тому ви зможете досягти кар'єрних висот.

Великий палець догори

Ви - великий емпат і вмієте всім серцем співчувати чужому горю. Ваша доброта не знає меж, тому ви дуже вразливі і складно переживаєте несправедливість. Ви завжди готові прийти на допомогу, але не забувайте про себе. Якщо ви все будете приймати близько до серця, то заробите собі проблеми зі здоров'ям. Також ви володієте прекрасним почуттям гумору і високим інтелектом.

Читайте також: Туристичний гороскоп: яка країна підходить кожному Знаку Зодіаку