Всі предмети в квартирі мають енергію. А деякі служать справжнім магнітом, який притягує в будинок багатство. Тому, давайте дізнаємося, як залучити удачу і гроші за допомогою простих речей і нескладних рішень.

 Чисті вікна

Перше, що потрібно зробити - це навести порядок в квартирі, викинути непотріб, полагодити зламану техніку і сантехніку. Вікна у всіх кімнатах повинні бути завжди чистими, а фіранки світлими. Так в кімнаті буде світліше, а щастя і удача будуть частіше заглядати в будинок. А ще підвіконня повинні прикрашати квіти.
 
Зелений колір
Зелений - це колір багатства і величі, тому його часто застосовують в дизайні офісів та домашніх кабінетів. Дизайнери і психологи рекомендують не обмежуватися тільки на цих приміщеннях, а оформляти кухню, передпокій і вітальню в такій же гамі.
 
Тому якщо ти плануєш робити ремонт в квартирі, обов'язково використовуй зелений колір в дизайні. Наприклад, пофарбуй стіну в приємний оливковий відтінок, поклей шпалери з ботанічним візерунком, вибери меблі трендового смарагдового відтінку.
 
Акваріум
 
Вода - символ матеріального благополуччя, тому в квартирі рекомендуємо поставити акваріум, і не обов'язково він повинен бути великим. Маленького із золотою рибкою буде досить.
 
 
Фрукти та солодощі
На сході фрукти асоціюються з процвітанням і достатком. Особливо помаранчеві плоди і ягоди. Щоб в будинку панувала сприятлива обстановка, в кухні завжди повинні бути свіжі фрукти. Постав на стіл вазу з апельсинами, мандаринами, лимонами, а також з цукерками, і бажано в золотистій обгортці.
 
Статуетки
 
Як привернути до себе гроші і примножити достаток у домі? Дуже просто - розставити у всіх кімнатах певні статуетки. Наприклад, жабу з монеткою в роті, або слона, як символ матеріального захисту, а також фігурки котів. Так, так саме коти є домашніми амулетами! Скарбничка у вигляді кота якраз те, що потрібно. Ефект посилиться, якщо поставити її на червону серветку.
 
Червоні деталі
Не тільки зелений колір сприятливий для залучення грошей, всі відтінки червоного також повинні бути в інтер'єрі кухні, ванній, та в інших кімнатах. Це можуть бути червоні свічки, бордовий посуд, текстиль вишневого відтінку.
 
До речі, кажуть, якщо у ванній кімнаті труби перев'язати червоною стрічкою, то потік грошей в будинок збільшиться в кілька разів. 
 
Як бачиш, залучити в будинок багатство простіше простого, досить використовувати потрібні кольори в інтер'єрі і вибрати цікавий декор.