Отримувати і дарувати подарунки - це завжди так приємно! Але не забувайте, що існують речі, які мають негативну енергію, вони здатні принести у ваше життя нещастя і неприємності. Які подарунки ні в якому разі не можна дарувати і приймати?

 Часто, коли вас питають про те, що вам подарувати, краще відповісти конкретно. Так ви убезпечите себе і свій будинок від, на перший погляд, абсолютно нешкідливих подарунків, які насправді можуть зруйнувати ваше життя.

Ножі. Часто гості, які приходять в наш будинок, вибирають в якості подарунків кухонне начиння. Це, звичайно ж, корисний в господарстві подарунок, будь то красива ваза, набір каструль або тарілок, але тільки не ніж. Ніж - предмет, з яким пов'язано безліч прикмет і забобонів, тому такий предмет як подарунок краще не приймати і самим його ніколи нікому не дарувати. Подарований ніж може стати причиною сварок і конфліктів в сім'ї, привести до розлуки з коханим або навіть до розлучення.

Які талісмани фен-шуй повинні бути в кожному домі

Годинники. Годинник також відноситься до розряду заборонених подарунків, навіть незважаючи на те, що це дуже корисна річ. Спочатку годинник не несе в собі нічого поганого, рівно до того моменту, поки він справно працює, але як тільки стрілка годинника зупиниться, для вас може початися чорна смуга. Череда невдач, проблеми зі здоров'ям - ось з чим ви можете зіткнутися, отримавши в подарунок годинник. Особливо гостро заборона на такий подарунок стосується літніх людей, адже вони дорожать кожною хвилиною, тому такий подарунок може  збентежити і змусити хвилюватися, а також викликати проблеми зі здоров'ям.

Гаманець. Часто в якості подарунків ми вибираємо корисні аксесуари, які людина буде використовувати кожен день. Одним з таких є гаманець. Але врахуйте, що подарований гаманець може принести у ваш будинок бідність і злидні, особливо якщо він дешевий і неякісний. Якщо ж гаманець дійсно заслуговує на увагу і ви неодмінно хочете його подарувати, обов'язково покладіть в нього монети або купюри, ніколи не даруйте його порожнім. Якщо ж вам подарували порожній гаманець, не беріть його, а поверніть дарувальнику, інакше ви ризикуєте надовго злякати свою фінансову удачу.

Як захистити свій будинок від негативної енергії?

Люстерко. З дзеркалом пов'язано безліч прикмет, забобонів і магічних ритуалів, тому дзеркало також не найкращий подарунок. Людина, яка дарує дзеркало, ризикує подарувати і всі свої проблеми і неприємності. Крім того, вважається, що неправильно вибране дзеркало може відбирати молодість, здоров'я і красу. По можливості, намагайтеся не приймати в подарунок дзеркала, особливо ті, у яких є гострі кути. Якщо ж ви все-таки вирішили залишити його у себе в будинку, то його потрібно обов'язково протерти чистою вологою тканиною, щоб очистити від негативної енергії.

Перли. Ну яка жінка не любить прикраси, погодьтеся. Але тільки ось, наприклад, перли - не найкращий варіант для подарунка жінці. Перли - символізують сльози і печаль, а значить жінка, яка отримала їх в подарунок може проплакати до тих пір, поки не позбудеться від цього злощасного подарунка. Ще більше негативний вплив посилить той факт, якщо такий подарунок вам подарувала жінка, адже, як відомо, перли часто використовують для злого умислу, при наведенні порчі. В такому випадку, цей подарунок не просто змусить вас сумувати, а відбере вашу молодість, красу і здоров'я.

5 джерел удачі і позитивної енергії у вашому домі