Якщо вважаєш, що робота з ранку до ночі, економія і емоційність приведуть до багатства, то терміново дізнайся, чому це не так.

 Завжди говориш «так»

Сказати ні - це ціле мистецтво. І цьому правда слід повчитися в успішних людей. Тому що вони найчастіше якраз відмовляють. Це не означає, що вони бездушні або не хочуть допомогти. Просто вміють чітко розставити пріоритети, важливі в першу чергу для власного зростання і розвитку.

Якщо ти завжди говориш так, то, швидше за все, легко йдеш на поводу у інших. А значить лідером з такою особливістю стати непросто. Але ж саме лідери, як правило, успішні і заможні.

Економиш

Як часто ти включаєш режим економії, щоб накопичити грошей на відпочинок, нову сукні, туфлі і.т.д.?

Але ж багаті люди думають іншими масштабами і цифрами. І ти ніколи не зможеш переключитися на ці масштаби, якщо весь час будеш думати про копійки.

Адже тільки якщо ризикуєш і вкладаєш гроші кудись, можеш отримувати більше. А якщо весь час будеш в режимі економії, то з бідності тобі не вибратися.

Працюєш без вихідних

Робота без вихідних з ранку до ночі зовсім не гарантує збільшення доходу. А якраз навпаки.

Подумай, якщо всі твої зусилля по роботі не приносять результату, тобі не підвищують зарплату, незважаючи на те, що працюєш набагато більше інших, то, може, поміняти щось. Роботу, наприклад? Або піти на курси підвищення кваліфікації. Адже якщо ти багато витрачаєш часу на роботу, це ще не гарантує високу ефективність.

А після закінчення курсів з підвищення кваліфікації можна вже просити і про підвищення зарплати.

Не вмієш довіряти

Думаєш, що найкраще все зробиш сама. І робиш. А потім вигораєш, ні на що не вистачає часу і в кінці кінців допускаєш купу помилок.

Потрібно вміти делегувати повноваження для своїх колег. А для цього слід навчитися довіряти. Всі успішні підприємці вміють покластися на свою команду і віддати їй частину функцій.

Пізно вчитися

Вчитися ніколи не пізно. В будь-якому віці. Якщо ти вирішила, що вже все знаєш, то це не так - просто прийми це.

Навіть у спеціальності, в якій працюєш 10-20 років, можна навчитися якимось новим навичкам.

Робити вигляд

Насправді багаті та успішні люди, як правило, не показують це. Вони не надягають на себе все дороге відразу. А статус підкреслюють елегантно лише однією деталлю.

А ті, хто хочуть здаватися багатими, намагаються виглядати дорого і часто витрачають гроші на цей зовнішній шик-блиск, замість того, щоб вигідно інвестувати кошти в свідомо прибутковий і перспективний проект.

Головні фуд-тренди 2019 року:що модно їсти в цьому році

Як перестати нервувати через проблеми і навчитися легко їх вирішувати

Як швидко вивчити іноземну мову?