Сабай Тай

Салон тайського масажу
«Сабай Тай»
Відчуй справжнє задоволення з Таїланду.
Історія тайського масажу налічує більше двох тисяч років. Це справжнє мистецтво вишуканого задоволення та насолоди. Тайський масаж здавна вважається унікальним способом очищення організму і гармонізації внутрішньої енергії. Охоплюючи все тіло, він сприяє повній релаксації і швидкому відновленню гарного самопочуття.

Тайський масаж у Рівному
Тайський масаж — це цілісна система оздоровлення, включає цілий ряд способів впливу, таких як глибокі натискання на м'язову тканину, пасивні вправи, що нагадують пози йоги, рефлексологію, розтягнення, розкриття суглобів, активізування потоку енергії в тілі людини, акупрессуру. Користь від тайського масажу просто величезна: поліпшується кровообіг, знімається набряклість, м'язи стають сильнішими, а сухожилля еластичними. Сеанси східного масажу позитивно впливають на нервову і дихальну системи, поліпшують загальний емоційний фон, довше зберігають молодість.
Майстри салону «Сабай Тай» — високоякісні дипломовані спеціалісти з Тайланду, які навчались у найкращих школах тайського масажу з досвідом роботи від 7 до 12 років.
Величезне значення для позитивного результату процедури грає оформлення салону, запахи, косметичні засоби, що використовуються в процесі масажу, музика, а також етикет персоналу і безпосередньо майстра масажу.

У тайському масажному салоні "Сабай Тай" Вам запропонують усі види тайського масажу.

На всі види послуг салону можна придбати подарункові сертифікати.

Традиційний тайський "Foot-масаж"
Foot-масаж — тайський масаж стоп, що дозволяє підвищити тонус кровоносних судин, позбутися накопиченої надлишкової рідини та відчуття важкості у ногах, зняти м'язову напругу. У результаті досягається абсолютне розслаблення і відчуття повного внутрішнього комфорту, нормалізується робота всіх органів.
Масаж трав'яними мішечками
Розслабляючий масаж тіла з глибоким зігріванням за допомогою спеціальних тайських трав'яних мішечків, наповнених сумішшю тайських трав.


Кокосове блаженство
Розслабляючий оіл-масаж з кокосовою олійкою — живить та зволожує шкіру, насичує вітамінами і мікроелементами.

Богиня (комплекс для жінок)
Повертає: тілу — стрункість і пружність, душі — спокій і чуйність, особі — сяйво і молодість, ході — легкість і велич.

Затишний інтер'єр, м'яке світло, мелодійна музика і легкі східні аромати перенесуть Вас у чудовий світ блаженства і релаксу. Вже після першого сеансу Ви відчуєте прилив енергії, відновлення фізичних сил і душевний спокій. Невід'ємним атрибутом є фіточай, який дозволить розслабитися та закріпити й без того позитивний результат!

Як знайти «Сабай Тай» у Рівному?
Телефон: (068) 935-40-40, (0362) 40-40-42
Рівне , Олекси Новака, 20
Відчинено 10:00 – 22:00
Сайт: sabay-thai.com.ua
На правах реклами
This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website