Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
Blank page
Цукрова революція,
або ніжна шкіра - це просто
Що може бути кращим для справжньої жінки, аніж відчувати себе красивою та неперевершеною. Саме тому представниці прекрасної половини людства завжди дбають про свій зовнішній вигляд, часто дуже хвилюються через зламаний ніготь, невдалу зачіску чи макіяж. Жінки продумують все до дрібниць та прагнуть бути «на висоті». Ну і, звичайно, яка красуня не мріє про гладенькі ніжки, ніжну та шовковисту шкіру?
Сучасна косметологія пропонує багато засобів для епіляції та її видів. Одним із найбільш ефективних та популярних методів є - шугаринг.

Віск, хімічні креми, бритва - це все в минулому!
Справжньою революцією у сфері краси стала саме цукрова епіляція або шугаринг. Сьогодні все більше жінок віддають перевагу цій процедурі в боротьбі з небажаним волоссям на ніжках, руках, в зоні бікіні чи під пахвами.


Що таке шугаринг?
Шугаринг - це метод епіляції, при якому небажане волосся видаляють з допомогою цукрової пасти. Це абсолютно безпечна процедура та один із найефективніших методів видалення небажаного волосся.

Кімната краси "Зефір" пропонує чарівним рівнянкам довіритися майстрам, які допоможуть зробити ваше тіло красивим та ідеальним з допомогою послуги шугарингу.

Цукрова епіляція - це зовсім не новинка у сфері краси. Ще в древні часи, жінки Індії та Єгипту використовували цукрову масу для видалення волосся. Знана красуня Клеопатра також використовувала саме цей метод, щоб досягти ідеальної краси шкіри.

Переваги шугарингу (цукрової епіляції):
Не дуже болісна процедура
Порівняно із восковою епіляцією, шугаринг - це значно менш болісна процедура. Оскільки цукрова паста не пошкоджує живі клітини шкіри, на відміну від воску, видалення волосся відбувається значно легше.
Гіпоалергенність
Цукрову масу для шугарингу готують з виключно органічних речовин (вода, цукор, мед) без шкідливих барвників та консервантів. Тому така процедура буде не тільки зовсім не шкідливою для шкіри, а й навпаки - корисною.
Без подразнень та врослого волосся
Паста щільно обволікає волосини, га видаляє їх разом із цибулиною (коренем). Це практично унеможливлює вростання волосся та появи подразнення.
Універсальність та ефективність процедури
Цей метод підходить для видалення волосся на всіх ділянках тіла як у жінок, так і у чоловіків. Шкіра буде гарантовано ніжною та гладенькою до 20 днів.
Сьогодні процедура шугарингу набуває все більшої популярності. Вже багато жінок оцінили легкість та ефективність такого виду епіляції.
Чому шугарінг саме у Кімнаті краси «Зефір» у Рівному?

1. Висококваліфіковані майстри та індивідуальний підхід до кожного гостя.

2. Процедура проводиться якісними засобами компанії "Alexandria".

3. Затишна та привітна атмосфера салону краси.

Відгуки клієнтів:
Олена:

Довго вагалася чи варто пробувати саме цей метод епіляції. Але дарма, результат приголомшив. Шкіра ніжна та зволожена. Ніякого подразнення. Та й відростає таке «небажане волосся» не скоро.
Надія:

Задоволена, цей метод мені подобається, вже і забула як це боляче робити епіляцію з допомогою воску.
Оксана:

Шкодую, що не відкрила цукрову епіляцію раніше, В мене дуже чутлива шкіра, а процедура шугарингу майже не лишає подразнення, воно сходить через кілька годин і ніжки гладенькі.
У кімнаті краси «Зефір» подбають про Вашу красу та здоров'я.
Як знайти Кімнату краси «Зефір» у Рівному?

м. Рівне
вул.. Академіка Грушевського, 23/3

+38 (098) 798-09-85

Ми у соцмережах:
Facebook: Кімната краси "Зефір"





This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: