Сьогодні, 23 січня у всіх кінотеатрах України прем'єра історичного екшну "ЕКС". У головній ролі якого зіграв молодик родом з Рівного - Віталій Гордієнко.

Віталій - випускник Рівне нської ЗОШ №27. Після завершення школи вступив до Львівського національного університету ім. Івана Франка на спеціальність акторське мистецтво драматичного театру і кіно. Попри молодий вік, хлопець отримав головну роль у фільмі українського виробництва. Цікавими історіями та власними враженнями від знімального процесу Віталій поділився з нами.

  “У фільм, як неочікувано, але я потрапив через кастинг. Одного вечора наша викладачка проводила нам заняття зі сценічної мови, і їй хтось зателефонував (не знаю людину, яка вирішила мою долю). Повідомили, що кастинг буде наступного дня, але режисер фільму приїхав і вже хоче глянути на акторів. Нас відразу відправили до нього. Я був 12-м у списку, але коли він прийшов, і запитав "Хто хоче першим?", то ті, хто були на початку списку, не дуже активно відгукнулися. Я вирішив, що спробую першим. Він погодився. Поки всі виходили, режисер так непримітно до себе сказав: "Найсміливіший отримує все", — розповідає Віталій про початок кастингу.


 

Наші журналісти поспілкувались з Віталієм більше деталей тут:  Рівнянин зіграв головну роль у історичному бойовику