Поліщук Іванна Володимирівна, 09.07.1999 року народження, уродженка Рівного. Із 2019 року дівчина служила у війську. Життя військової медикині обірвалося 25 лютого 2022 року на Херсонщині, коли вона допомагала пораненим.

 

Проживала у селі Бродів  на Острожчині Рівненської області та навчалася в Бродівській ЗОШ. Після закінчення школи вступила до Шепетівського медичного училища.

Іванна Поліщук служила за контрактом у 80 Десантно-Штурмовій Бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України.

2020-2021 роки старший солдат Іванна перебувала в зоні бойових дій м.Щастя Луганської області. Після повномасштабного вторгнення російського агресора на територію України старший солдат Іванна (військовий медик) продовжувала боронити медичний фронт в Херсонській області м. Олешки.

Життя 23-річної медикині обірвалось 25 лютого на другий день українсько-російської війни в Херсонській області під час обстрілу медичної бригади, яка їхала допомагати пораненим, - розповідають про Іванну у петиції.

Іванна проходила військову службу за контрактом безпосередньо на передовій на посаді бойової медикині підрозділу.

Іванна Поліщук посмертно отримала орден «За мужність» III ступеня. Нагороду їй присвоїв президент за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Зараз рідні просять про присвоєння Почесного звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю Збройних Сил України Поліщук Іванні Володимирівні .

Відповідну петицію розмісти на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України. Щоб підтримати петицію перейдіть за посиланням та авторизуйтеся в системі - https://petition.president.gov.ua/petition/205498