Кожна людина щодня стикається з негативною енергією, це погано впливає на біополе - погіршується настрій, самопочуття і здоров'я. Як захистити себе від негативної енергії за допомогою простих предметів?

 Якщо ви хоч раз були в контакті з енергетичним вампіром, ви знаєте, наскільки сильним буває його вплив. Захистіть себе від негативу, використовуючи звичайні речі.

Булавка або брошка

Булавка - дуже ефективний засіб захисту від негативної енергії. Про її силу знали навіть наші предки. Кожен раз, приколюючи її до одягу, активуйте її захист словами: «Не дай мене в образу, не дай мені захворіти. Не дай удачі до мене охолонути ». Також можна носити не просто шпильку, а красиву брошку, яка буде її прикривати.

Срібне кільце

Срібло здатне захистити вас від негативу. Недарма раніше виливали церковні дзвони з срібла. Срібний перстень відмінно блокує негатив і заздрість, але його не можна носити з прикрасами з інших дорогоцінних металів, щоб воно не втратило свої захисні властивості.

Читайте також: Що не можна зберігати вдома: речі, які приносять біди і нещастя

Червона нитка

Якщо ви звернете увагу на фотографії знаменитостей, то помітите у них на руці червону нитку. Вони знають, що такий оберіг захищає свого власника від негативної енергії, заздрості і пліток, а також залучає удачу. Для такого оберега вибирають нитки тільки з натуральних матеріалів - шовку, вовни, бавовни.

Дзеркальце

Звичайне кишенькове дзеркальце, яке люблять носити дівчата з собою - відмінний відбивач негативної енергії. Воно захистить вас від ворогів, заздрісників і енергетичних вампірів. Головна умова - дзеркальце має бути у відкритому вигляді. Його носять в сумці або кишені.

Читайте також: 7 кімнатних рослин для залучення сімейного щастя та благополуччя

Сіль

Кухонна сіль може стати потужним оберегом для свого господаря. Вона поглинає негатив в себе. Її носять в мішечку з натуральних матеріалів. Досить однієї чайної ложки, щоб активізувати її захисні сили. Сіль носять в сумочці, кладуть в машину і навіть по будинку.

Хрестик

Натільний хрестик здатний захистити свого власника від будь-якого негативу. Головні правила при виборі хрестика: він повинен належати тільки вам, його можуть дарувати тільки хресні або ваші батьки, а також його бажано купувати в церкві.