Часто жінка, хвилюючись, допускає на першому побаченні ряд прикрих помилок, після яких у чоловіка не виникає бажання зустрітися ще раз. Як вести себе на першому побаченні, про що говорити можна, а які теми - табу, варто дізнатися заздалегідь.

 Помилка № 1: неприродність

Пам'ятайте, перша зустріч справляє незабутнє враження. Тому важливо у всьому знати міру, не кидатися в крайнощі. Це стосується вбрання, макіяжу, манери говорити, часу приходу на побачення. Хвилювання притаманне всім, але краще постаратися взяти себе в руки і бути максимально природною.

Помилка № 2: зайва балакучість
Занадто балакучий співрозмовник не просто вганяє в ступор, а й демонструє, що він нічим крім себе не цікавиться. Дайте можливість чоловіку висловитися, розповісти про себе. Адже людині завжди приємно усвідомлювати, що ним цікавляться. Задавайте питання і найголовніше - уважно вислухайте відповіді на них.
 
Помилка № 3: надмірні хвастощі
Не варто на першій зустрічі нахвалювати себе, як новенький самовар. Якщо вас покликали на побачення, значить, ви вже чимось зацікавили чоловіка. Далі нехай все йде своєю чергою.

Помилка № 4: занадто яскравий одяг і макіяж
Агресивно нафарбовані дівчата в зухвалому одязі лякають чоловіків. Оптимальний варіант - виглядати приблизно так, якою ви були, коли вас запросили на побачення.
 
Помилка № 5: перебір з алкоголем
Стосується як чоловіків, так і жінок. На першому побаченні можна випити келих хорошого вина. Все інше - це зайве.

Помилка № 6: розмови про колишніх
Ця тема - табу на всіх побаченнях без винятку. Навіть якщо партнер сам запитує. Попередні відносини залиште в минулому.
 
Помилка № 7: говорити про свої недоліки
Не потрібно давати партнеру привід бачити у вас погане. Не виключено, що це тільки ви вважаєте якісь свої якості недоліками. Чоловікові вони цілком можуть бути симпатичні.
 
Помилка № 8: з'ясовуємо розмір доходу
Обговорення цієї теми на побаченнях - ще одне табу. Інакше зарекомендуєте себе корисливою, від якої захочеться бігти подалі.
 
Помилка № 9: прояв ініціативи
Не призначайте друге побачення самі. Дочекайтеся ініціативи від чоловіка. Інакше не виключено, що він втратить до вас інтерес.

Помилка № 10: секс на першому побаченні
Якщо жінка на першій же зустрічі не проти зайнятися сексом, в очах джентльмена вона втрачає цінність. Тому не варто погоджуватися на інтим, навіть якщо чоловік дуже наполягає.