Туристичне містечко потрапило в Книгу рекордів Гіннеса завдяки тому, що над ним хмари пропливають вкрай рідко, а дощів взагалі майже не буває. І навіть зважаючи на те, що воно не знаходиться посеред пустелі. І дане містечко цілком може відвідати будь-який бажаючий.

 768 днів без хмар - це найбільш сонячна область на планеті і знаходиться вона в Сполучених Штатах Америки. Досить великий мегаполіс Кліруотер не те що дощі, хмари бачить лише у снах роками. Мандрівники з усього світу рекомендують відвідати це дивовижне і завжди привітне місто.

В американському штаті Флорида є місто, чисельність населення якого становить трохи більше 1,6 мільйона осіб. На вулицях цього мегаполісу завжди людно, оскільки його дуже люблять туристи з інших штатів США і гості країни.

Читайте також: Як заощадити на відпочинку в Європі: цікаві поради

Немає нічого кращого, ніж почуття, яке ми відчуваємо, коли сонячні промені «цілують» нашу шкіру. На нашій планеті є одне місце, яке гарантує вам щоденну дозу вітаміну D протягом всього року - це Кліруотер. 768 днів над містом НЕ пропливали хмари, таке явище здається неможливим, але це так.

Розташоване дане місто на західному узбережжі Флориди, цей район може похвалитися в середньому 361 сонячним днем ??в році і є світовим рекордсменом за кількістю найстійкіших сонячних днів - 768.

Читайте також: Туристичний гороскоп: яка країна підходить кожному Знаку Зодіаку

Місце, крім неймовірно сонячного і теплого клімату, приваблює туристів чудовими пляжами, адреналіновими водними видами спорту, яскравими культурними заходами і смачною їжею. До слова, пляжі Кліруотеру визнані найкращими у всьому США за версією TripAdvisor.

У той же час Кліруотер - приємне і досить тихе місце, яке робить його ідеальним для любителів будувати піщані замки, займатися парашутним плаванням або для бажаючих пропливти на човні по Мексиканській затоці.