Стався нещасний випадок 30 липня, на одній із покинутих будівель міста. Хлопчика відразу госпіталізувала швидка допомога. У якому стані нині 9-річна дитина, та хто відповідатиме за інцидент, дивіться у сюжеті.

Сталося 30 липня близько 18 години вечора. Він разом зі своїми товаришами гралися на одній із закинутих будівель Рівного. Хлопчик не помітив люк та впав з висоти майже 5 метрів. Дитину госпіталізувала швидка, нині він знаходиться у реанімації.

Враховуючи висоту падіння, механізм травми та ступінь ушкодження йому пощастило, бо немає крововиливу, який би потребував оперативного втручання, - говорить нейрохірург Сергій Романчук.

Нині від дитини не відходять його батьки. Ігор та Наталія Гуцалюк щохвилини знаходяться біля сина. За словами Мами хлопчика, Микита завжди йде гуляти зі своїми друзями. Про те що на покинуті будівлі ходити не можна- він знав. Втім взяла гору дитяча цікавість - додає пані Наталія.

Навіть якщо десь ходить, то з друзями. Я просила, щоб спостерігали, не залишали, як мама. Але що мало статися, не вберегло. Він все розумів, але напевно банальна цікавість.

Микита активно займається спортом та має чимало нагород- розповідає батько хлопчика. Тому впевнений, його дитина видужає швидко.

Чемпіон України він з кікбоксингу. Призер різних турнірів із греко-римської боротьби. Багато чим займався.

За словами поліції, випадок нещасний.

Під час гри на даху дитина не помітила вентиляційний отвір і з власної необережності впала вниз, - розповіла речник ГУ Нацполіції Рівне нської області Марія Юстицька.

Стан хлопчика медики оцінюють як тяжкий. Втім Микита має усі шанси цілковито видужати. 

До теми: у Рівному хлопчик впав у вентиляційний отвір

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber