На календарі літо, проте погода говорить про інше…Дощ та сильний вітер аж ніяк не мотивують працювати чи навчатися. Як же рівняни рятуються від «літньої» депресії?

 Таня

«Як на мене, найкращий спосіб не сумувати в таку погоду – це піти в спортзал. Так ти не лише забуваєш про погану погоду за вікном, а ще й робиш користь для свого організму. Другий спосіб підняти настрій – зібратися з друзями, спілкуватися, згадувати смішні історії і не зважати на дощ за вікном. Але точно не сидіти на самоті вдома та дивитися сумні мелодрами.»

Сергій

«Вважаю, що найкраще відволікатися від жахливої погоди за вікном улюбленою справою.»

Як перевірити чи підходите ви один одному: сумісність закоханих 

Маша

«На мою думку, в таку погоду найкраще підніме настрій хороша музика, цікава книга чи фільм. А також, заняття в спортзалі, адже дощ – не привід не слідкувати за своїм здоров’ям та зовнішнім виглядом.  І звичайно, після цього гарненько відпочити та поспати.»

Наташа

«Для підняття настрою їм смаколики, а ввечері зустрічаюся з друзями аби гарно провести час.»

Андрій

«На мою думку, неважливо яка погода за вікном, якщо біля тебе твої рідні та друзі. Адже, з хорошою компанією ніколи сумно не буде.»

Туристичний гороскоп: яка країна підходить кожному Знаку Зодіаку 

Тетяна

«Атмосферу затишку в таку погоду може зробити аромат свіжої випічки в домі, гарний фільм та келих хорошого вина.»

Олена

«У таку погоду я стараюся уникати «неприємних» людей та балую себе чимось солоденьким.»

Настя

«Для підняття настрою в дощову погоду слухаю хорошу музику, читаю цікаву книгу чи дивлюся фільми. І це все з ароматним чаєм та з чимось смачненьким.»

6 простих звичок, які змінять ваше життя на краще за лічені дні 

Тетяна

«Коли за вікном так холодно і ще й дощ, я люблю грітися біля обігрівача чи під теплим пледом та пити гарячу каву.»

Валерій

«Звісно, в таку «не весняну» погоду люблю проводити час вдома в колі сім’ї. Разом пити чай та спілкуватися.»

Аліна

«Те, що я сонцезалежна це 100%. Коли на дворі похмуро, та ще й дощ – дуже важко підійматися з ліжка і ще й з гарним настроєм. Проте, знайшла для себе рецепт – прокидатися у супроводі улюбленої музики чи цікавих освітніх відео-підбірок. Зробіть собі чашечку чаю та смачний сніданок, та налаштуйтеся на вдалий день. Головне пам’ятати, що все залежить від вас, і вашого ставлення до життя та людей, що вас оточують."

Настя

"Я вважаю, що у природи немає поганої погоди. У такий дощовий період звісно хочеться загорнутися у ковдру та пити какао, але...У час злив я обираю активний спосіб життя - зустрічі з друзями в улюблених кав'ярнях. Окрім того, одягаюся в яскравий одяг - це підіймає настрій не лише мені, а й оточуючим. То ж не зважаючи на погоду, будьте щасливими."

 І нехай погода за вікном не псує ваші плани та настрій!