Щоб кардинально змінити своє життя, досить цього захотіти, встати з дивана і побороти лінь. Які 6 простих щоденних звичок допоможуть вам змінити ваше життя на краще всього за декілька днів?

 Якщо сидіти, нічого не робити, а просто мріяти про достаток і благополуччя, то у вас, на жаль, нічого не вийде. Для того, щоб стати успішною і благополучною людиною, потрібно докладати зусиль і впевнено працювати, а почати можна з найпростіших, але дуже ефективних речей.

Чіткий режим дня. Дисципліна і самоорганізація дуже мотивують і налаштовують на позитивні зміни. З правильним режимом ви будете набагато більше встигати, за рахунок того, що будете раціонально використовувати свій час. Намагайтеся прокидатися і лягати спати в один і той же час, це позначиться не тільки на вашому здоров'ї, але і на енергетиці.

10 речей, без яких мозок починає працювати краще

Медитуйте. Часом нас оточують не зовсім приємні люди, не зовсім радісні події, накопичується втома, злість і роздратування, тому візьміть в звичку щодня приділяти 10-15 хвилин медитації. Вона допоможе вам сконцентруватися на своєму внутрішньому світі, розслабитися, зарядитися продуктивною енергією. Медитувати можна вранці, відразу після пробудження або ввечері, перед сном. Ці духовні практики допоможуть вам контролювати і проживати свої емоції, бути зібраними і впевненішими в собі.

Правильне харчування. Настрій і самопочуття людини дуже залежать від її харчування. Варто відмовитися від солодощів, хлібобулочних виробів та інших "шкідливих" продуктів і почати харчуватися правильно. Збалансоване харчування, велика кількість клітковини, білка, правильний питний режим допоможуть вам не тільки добре виглядати, але і поліпшити своє здоров'я і самопочуття, зарядитися енергією і набагато більше встигати.

Як навчитися рано прокидатися: поради для рівнян

Ведіть записи. Візьміть в звичку записувати свої плани, цілі і бажання, а також записувати те, що відбувається з вами протягом дня. Так ви будете наочно розуміти, наскільки швидко рухаєтеся до поставленої мети, наскільки ви продуктивні і успішні. У вас буде можливість з боку поглянути на допущені помилки і витягти з них корисний досвід.

Пийте трав'яні чаї. Відмовтеся від звичного чаю, чорного або зеленого, і почніть вживати трав'яні чаї, вони не тільки смачні, але і дуже корисні. Це сприятливо позначиться на вашому здоров'ї та самопочутті, ви впораєтеся з безсонням, станете спокійніше, підвищите імунітет і поліпшите енергетику. Трав'яні збори можуть замінити деякі ліки і точно не зашкодять вашому організму.

Будьте фізично активні. Спорт заряджає енергією, надає нам бадьорості, сили, робить людину витривалішою і впевненішою в собі. Якщо вас поглинула лінь і нудьга, змусьте себе вийти вранці на пробіжку або піти в спортзал, або просто зробити вдома мінімальне тренування. Пройде тиждень і ви втягнетеся, а той заряд бадьорості та енергії, який ви отримаєте з самого ранку дозволить вам бути продуктивним і активним весь день.

На яких речах ні в якому разі не можна економити